Partyflock
 
­ Nederland

12inchCity

gepubliceerd door , op
12inchCity
5 oktober 2010
Feest12inchCity · The city that never sleeps
Datumdonderdag 21 oktober 2010
LocatieOdeon
Feest12inchCity · The Techno Trilogy
Datumzaterdag 23 oktober 2010
Een lekker opwarmertje voor de avond waarbij de eerste heerlijke platen gedraaid worden, de eerste vonken kunnen overslaan tussen de bezoekers en waarbij er een goede basis gelegd wordt voor deze fantastische avond. Bezoekers met een kaartje voor “12inchCity Techno Trilogy” van zaterdag krijgen uiteraard voorrang, dus wees er snel bij.

Official ADE Party: 23:00-08:00

Van de diepste Detroit house, naar rauwe Berlijnse techno en terug. Dat is de reis die je op 12inchCity tijdens Amsterdam Dance Event 2010 maakt in de Odeon. Drie zalen, drie stijlen en drie steden.

Ravepaspoort? Check. Tomeloze energie en de wil om ongegeneerd te dansen alsof het je laatste dag is? Check. Een gruwelijke line-up met op ieder moment voor elk wat wils? Check. OK, hier komen de avonturen.

Beginnend in de straten van Berlijn kom je terecht in een club waar de beats dwars door de muren heen beuken en waar het tijdstip niet uitmaakt, in Berlijn is het altijd feest. De Berlijnse nachten zijn lang en heftig en de Amsterdammers gaan bewijzen moeiteloos mee te kunnen draaien in deze duistere draaimolen van Duitse beats.

In de Amsterdamse straten kom je in een sprookjeswereld van blacklight en fluorescerende raveverf terecht. Hier zie je dat de nieuwste generatie Amsterdamse dj’s moeiteloos mixt met de meer ervaren platendraaiers uit 020. Het jonge, gretige talent tegenover de mannen die al wat meer jaren boven de draaitafels hangen, in Amsterdam lijkt iedereen tegenwoordig bevlogen te zijn door de magie van meesterlijke housemuziek.

Op de straathoeken van Detroit wordt er zo smooth gedraaid dat de dansvloer bijna te glad wordt om je nieuwste danspassen op te tonen. Soulfulle vocals gemixt met een klappende beat zorgen voor de gebalde vuist en de arm in de lucht. Laat je meenemen op de reis van funk en groove, maar zorg dat je je stevig vasthoudt aan de Detroit trein, want op muurplakkers wordt niet gewacht.

Dus doe je raverugzak om, doe je pet op en je jas aan, en dan is het nog maar een woord. GAAANNNN!!

12inchCity, the city that never sleeps

3 opmerkingen

Werkzaam bij {SHOWLIST organization 2921, 3980}
Artiest Joeno
Laatste keer heerlijk diepe techno en techhouse in de mooiste theaterzaal en ballrooms van Amsterdam. Op donderdag o.a. Der Dritte Raum en Stimming en op zaterdag o.a. Alexander Kowalski, Flowing, San Proper, Motor City Drum Ensemble en Le Chien Perdu.
laatste aanpassing
der dritte raum B)