Partyflock
 
­ Nederland

Amsterdam Marcanti gaat weer open

gepubliceerd door , op
Amsterdam Marcanti gaat weer open
28 september 2010
LocatieMarcanti
Hoort zegt het voort! Eindelijk is het dan weer zover, de mooiste feesten in Amsterdam komen terug en nog mooiere feesten komen eraan. Amsterdam Marcanti opent op 30 oktober na ruim een half jaar dicht te zijn geweest voor het eerst weer de deuren met een groots openingsfeest. De legendarische club aan de Jan van Galenstraat is daarmee back in business!

Wat top-horeca advocaat Mr. Raoul Meester niet is gelukt is advocaat Mr. Ivo Sigmond wel gelukt: Marcanti mag, na een lange worsteling met gemeente, parkeerplannen en bibob-perikelen, nu eindelijk weer open voor het publiek, jullie! De vergunning wordt geregeld terwijl je dit leest en de eerste feesten en evenementen worden alweer gepland. Vanaf eind oktober kun je weer van alles verwachten in de grootste, mooiste en binnenkort ook de beste club die Amsterdam rijk is!

De komende weken gaan ze hard aan de slag om alles weer op orde te krijgen en klaar te staan voor de eerste feesten. Alles wordt nagelopen: geluid, licht, bar-installaties. Ook de website zal voor de opening weer in volle glorie online staan. Hier zul je alles terug kunnen vinden over de nieuwe Marcanti, de huisregels en natuurlijk de komende evenementen.

La Troya
Het allereerste feest is alweer gepland en zal plaatsvinden op zaterdag 30 oktober. De naam is La Troya, en ze kunnen alvast verklappen dat dit één van de meest populaire, gekke, crazy en kinky feesten is van Ibiza. Het is een feest voor openminded people en staat bol van de verrassingen en ubergelikte shows. In Ibiza is het echt de show voor iedereen die iets echt bijzonders mee wil maken. Whatever you expect, they will still surprise you!

Decisions
Ook de populaire feesten van Decisions gaan weer terugkomen in Amsterdam Marcanti, de plaats waar het allemaal is begonnen en die bij iedereen een warm plekje heeft veroverd. Als eerste organisatie hebben zij voor jullie zaterdag 4 december gereserveerd, dus zet die maar alvast in je agenda! Decisions- Grand Edition gaat jullie weer op en top verwennen met de lekkerste muziek, shows en natuurlijk de onovertroffen Decisions sfeer. Oh, en als je dan toch bezig bent: Ook 'mnade by Decisions' zal zijn de grootste Marcanti Reunion op zaterdag 25 december, dus die kun je ook alvast in je agenda zetten.

33 Events
Ook de populaire feesten van 33 events gaan weer terugkomen in de Marcanti. Hij staat nog niet op Partyflock, maar wil je op 31 december goed feesten en lekker los, dan kan dat bij Amsterdam Marcanti bij het oud-en-nieuw feest van 33 Events! Houdt het nieuws in de gaten...

Nieuwe toekomst
Amsterdam Marcanti gaat weer open, de mooie momenten staan weer voor de boeg. Marcanti zal er alles aan doen om het echt goed aan te pakken. Vanaf het begin zullen ze werken met nieuwe mensen, nieuwe concepten, een vernieuwd interieur en nieuwe regels. Met name op het gebied van parkeren zal Marcanti het geheel anders gaan aanpakken, in samenwerking met verschillende diensten en bedrijven. Professionaliteit, vakkundigheid en gedrevenheid, dat zijn de speerpunten.

Volg amsterdam Marcanti hier op Partyflock, op hyves en op Twitter.

Ze zien jullie graag weer snel terug in Marcanti voor een gloednieuw seizoen vol met te gekke feesten, boordevol sfeer en goede muziek en natuurlijk jullie allemaal met een big smile!

25 opmerkingen

Oh zo vet dat La Troya komt wat een gigantisch vet feest was dat op IBIZA!!!! Daar moet ik heen weer :D:D
 
He he..gelukkig!!
YESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS!!!! Ons oude vertrouwde plekkie gaat weer open!!! :cheer:
Sorry maar deze tent is niets anders dan ellende! Criminele oplichters zooitje is het daar, diefstal door portiers, geweld door portiers, slecht personeel, nog slechtere garderobe! Nee, de marcantie heeft al dik 10 jaar zijn glans verloren, en zal in de toekomst helaas niets aan veranderen als je het mij vraagt!
wwwwwwwwwhhhhhhhhoooooooooooeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:D:D:D:D:D:D:D
 
YESSSS!!!!! (Y)(Y)
in één woord: TOP !!!!!!!!

gaan we weer lekkere en mooie feesten beleven!!!
laatste aanpassing
Werkzaam bij Decisions
Toch 1 van de beste lokatie van nederland vinden wij :woop:
 
deze tent had van mij dicht mogen blijven :(
Tja de vergunning wordt afgegeven aan ene kragenhoek beheer bv een soort van katvanger,mevr ruizendaal kreeg geen vergunning ivm bibob,maar open is open.
Deze vergunning is voor 3 maanden ,zodat men daarna gaat kijken hoeveel overlast er is geweest en deze bepaald de voortgang.
Nu denk ik dat ze zoveel vriendjes en vriendinnetjes heeft gemaakt in het verleden,dat overlast niet zo moeilijk is,daar men haar nu nog beter weten te vinden,en bewegen om haar schuldeisers te gaan betalen.
Voor de locatie top dat hij open is, alleen wat er achter zit heeft niets met de scene te maken,wat dan ook vraagt om narigheid.......er is maar een belang en dat is om straks in het opnieuw te ontwikkelen achter gebied mee te mogen doen.
wordt vervolgt.............
Uitspraak van kbm_ op dinsdag 28 september 2010 om 11:28:
Sorry maar deze tent is niets anders dan ellende! Criminele oplichters zooitje is het daar, diefstal door portiers, geweld door portiers, slecht personeel, nog slechtere garderobe! Nee, de marcantie heeft al dik 10 jaar zijn glans verloren, en zal in de toekomst helaas niets aan veranderen als je het mij vraagt!

heeft te maken met nieuwe eigenaren;)
Nog niet iedereen is helemaal goed geinformeerd lezen we hierboven, maar voor alle anderen: Marcanti is weer open and here to stay :D:D Wat er ook allemaal met iedereen in het verleden is gebeurt, vanaf nu gaat het anders...

Vanaf het begin zullen ze werken met nieuwe mensen, nieuwe concepten, een vernieuwd interieur en nieuwe regels.

Het is alweer lekker druk op kantoor aan het worden, de eerste evenementen staan al gepland en er komen er snel nog een paar bij, maar daarover binnenkort meer.

Are you ready for some oldschool partyflavours? Are you ready for a Brand new kickin' vibe? Marcanti is terug!! Amsterdam kan weer opleven :D:D
wat een bladiebla verhaal,duidelijk niet van haar hand maar een ondergeschikte die totaal niet weet wat er speelde en nog speelt.
Zorg eerst maar eens dat zij de rekeningen gaat betalen aan de toeleveranciers en oud personeel.
daar heeft zij zich altijd verstopt achter derde,zodat zij geen blaam treft ,nou als directeur ben en blijf je ten alle tijden aansprakelijk wat of wie ook doet in jou onderneming.
ze staat nu van de toren te blazen ondertekend met haar naam ,maar de stads deel raad heeft uitdrukkelijk vermeld dat de vergunning staat op kragenhoek beheer bv,en daar komt geen ruizendaal in voor.
En natuurlijk wordt er onderling afgerekend,en probeert zij toch nog even de buit te pakken van de drie drukste maanden van het jaar.
het enigste wat ik kan zeggen een vos verliest wel zijn haren maar nooit zijn streken,zij leeft van geschil naar geschil,soms verlies je wat en soms win je.
google haar maar eens en kijk wat zij al aangericht heeft in anderhalf jaar,jammer dat zulke personen zo een mooie locatie weten te verkrachte en het totale leven eruit weten te zuigen,net als het vorige personeel wat nog steeds een heel naar smaakje hebben van die tijd,mijn advies laat alle mooie woorden bevestigen via mail voor je aan de gang gaat,dan heb je straks tenminste wisselgeld als je haar treft in rechtszaal. succes en heel veel sterkte.
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 4082, 4532}
Yeah, mn favo cluppie weer open!! Goed nieuws :D:D:D:D Dikke shizzle :D:D :bounce::bounce::bounce:

Ga me nu alvast verheugen op de eerste keer dat ik weer van het podium kan blazen en iedereen gekmaken ;)

Back in Business, Yessssss :bounce::bounce::bounce:
 
deze tent...heeft mij al heeeelllll veeeeellll jaren party plezier gegeven..duzzz ik ben wel blij dat ie wr open is!!!
Al moet ik zeggen dat ik alleen de decissions feesten nog t gezelligst vind..en me doet terug gaan naar de goeie ouwe tijd!

Duzzz gezellig weer!!!!
Vette lokatie :respect:

Ben alleen benieuwd hoe lang die nu weer open blijft :lol:
Heeey das SUPERRR nieuws!!! :D:D Kwam er n paar jaar geleden nog heel veel toen ik nog in de buurt van Amsterdam zat. Altijd heerlijk genoten daar... :) Misschien dan toch maar weer eens iedereen zover krijgen om een uitstapje naar Amsterdam te maken.

Gefeliciteerd Marcanti!!
laatste aanpassing door een beheerder
→ als beheerder
Persoonlijke vetes etc graag via PB
laatste aanpassing door een beheerder
Hoi Saman-tha, zou je even contact met ons willen opnemen? Wij zijn nieuwsgierig...

Je kunt al goed merken dat iedereen het door krijgt! De deur wordt alweer plat gelopen hier in Marcanti. Technici maken zich op om alles weer op en top feestklaar te maken :D

The good times are coming back again!
 
Artiest House
Super!!!!!!!!!!!!!! Een van mijn favo locaties!!!
 
TOP hoor .. prachtige locatie en altijd goed naar me zin gehad daar.
Ben erg benieuwd.

(Y)
Uitspraak van bertointhehouse op dinsdag 5 oktober 2010 om 19:24:
Persoonlijke vetes etc graag via PB

onzin, dit gaat alle mensen wat aan want het is een algemene zaak. Bezoekers, werknemers, toeleveranciers, iedereen is de klos van frauduleuze praktijken in de clubscene en mensen hebben het recht om te weten waar ze hun geld aan uitgeven, en nog meer op kwaliteit voor hun geld.
Dit is zeker geen persoonlijke vete wat mij betreft en het partyflock steekt door een interventie als deze haar kop in het zand. Als je de leuke laat zien wees dan ook niet bang voor een beetje modder.

Groet
laatste aanpassing