Partyflock
 
­ Nederland

Ketacore Records & E(‘)de DJ Team five year anniversary

gepubliceerd door , op
Ketacore & E(')de DJ Team
8 september 2010
FeestKetacore & E(')de DJ Team · 5 Year anniversary Site
Datumvrijdag 15 oktober 2010
LocatieCremers Site
Ketacore Records (Den Haag/Amsterdam) heeft de afgelopen 5 jaar wereldwijd naam opgebouwd door opvallende releases en feestjes. Ook deze avond is er weer een breed aanbod van diverse electronica tot extreme breakcore. Het verjaardagsfeestje wordt samen gevierd met het E(')de dj Team, dat ook in 2005 is begonnen. Zij staan bekend om hun eigenzinnige mixen, gekenmerkt door het combineren van kwaliteitsgabber met alles wat maar goed en fout genoeg is om een feestje te bouwen.

Capslock
In de jaren negentig begon Capslock met het maken van elektronische muziek, geïnspireerd door de toen extreem populaire gabberhouse. Capslock liet de scene achter zich, om eigenzinnige tracks te produceren met invloeden van breakcore, industrial en electro. Samen met Baron Staalhard richtte hij in 2005 het label Ketacore Records op, hij bracht tracks uit op diverse labels en speelde overal, van kleine kraakfeestjes tot grote hardcore events. Zijn producties zijn nu eens langzaam en monotoon, dan weer snel en chaotisch, maar altijd te herkennen aan duistere melodieën en krakende, overstuurde beats.

Konfliktzone
Van laidback electro en ambient tot bass-georiënteerde breakbeat, hardcore en artistieke speedcore. Konfliktzone, alias R. Ruedisueli laat zich door geen enkel hokje afschrikken en blijft onvermoeibaar afwisselende en diverse elektronische muziek produceren. Konfliktzone heeft al meerdere digitale albumreleases op zijn naam staan en zijn tracks vonden hun weg naar verschillende genreoverstijgende compilatiealbums.

Baron Staalhard
Baron Staalhard is Ketacore's beste, slechtste en enige dj. Van carnaval tot speedcore, van dancehall tot breakcore, van evangelische hits tot dubstep: 0% skills, 0% vloeiende overgangen, 100% abrupte eindes en rewinds, maar wel lekker gezellig! Vermaakte eerder al mensen op Gogbot Festival, in de Worm, de Bazart, Vinger en de OCCII. Draaide zelfs een keer in Zwitserland voor een lege zaal!

E(')de DJ Team
Dit zooitje ongeregeld bestaat uit 2 tot 4 deejays, internethooligans, MC's en bierdrinkers. Het E(')de DJ Team combineert kwaliteitsgabber met alles wat maar goed én fout genoeg is om een feestje te bouwen en dat blijkt altijd weer voor pijnlijke grijnzen op de dansvloer te zorgen. De muziekpolitie heeft ze reeds verdreven naar het oosten des lands. Rest nu de vraag: wordt het met pek en veren terug naar huis voor deze feestgangers?

8 opmerkingen

E(')de DJ team :respect:

Die niet naar belgie mix rouleeert zwaar
Artiest Vexer
creatieve figuren (Y)
 
Artiest {SHOWLIST artist 16411, 5497, 154073}
:respect:
ze zijn echt zooooooooooooo slecht :D
Helden!!! :D