Partyflock
 
­ Nederland

Yum Yum opent het winterseizoen knallend

gepubliceerd door , op
Helaas zitten eind september alle outdoor festivals er weer op. Maar wees niet getreurd. Op zaterdag 25 september staat er namelijk weer een bijzondere editie van Yum Yum voor de deur. Ten eerste gaan we deze editie weer door tot 05.00 uur. Daarnaast is er voor de eerste keer in 5 jaar staat er een buitenlandse artiest op Yum Yum geboekt. De organisatie is dan ook trots om aan te kondigen dat niemand minder dan Gabriel Ananda naar Yum Yum komt.

Gabriel Ananda, de Duitse dj/producer uit Keulen droomde ooit van een carrière als rockster, maar door een optreden in 1995 van Sven Väth verloor Ananda voorgoed zijn hart aan techno. In 2005 en 2006 zette Ananda grote clubhits als Doppelwhipper en Ihre persönliche Glücksmelodie op zijn naam en dit maakte hem tot een zeer gerespecteerd en gewaardeerd dj en live-artiest. De live optredens van Gabriel Ananda garanderen een muzikaal avontuur dat verschillende stijlen en genres incorporeert: techno, dub, vrolijke housey tracks, duistere, harde tracks – tijdens een set van Ananda kun je alles verwachten. Naar eigen zeggen wil hij het publiek in een staat brengen waarin ze open staan voor allerlei soorten muziek. “Als je mensen in een staat kunt brengen waarin ze naar alles willen luisteren, dan heb je ze mee op de trip en dat is heel fijn; dan kun je in muzikaal opzicht bijna alles doen. Iedereen gaat uit z’n plaat..”

Natuurlijk staan er naast Gabriel Ananda nog andere bijzondere dj’s in de line-up. Allereerst de uit Eindhoven afkomstige Nadia Struiwigh. Haar bijzondere sound heeft ook de aandacht van Estroe weten te trekken. Estroe besloot daarom om Nadia Struiwigh te ontarmen en op weg te helpen in de huidige wereld van de dance. Dan staat ook nog de Ongeoliede Machine in de line-up van Yum Yum. Deze 2 talentvolle jonge gasten uit Venlo staan garant voor diepe tech-house en techno sounds en dit zal perfect bij de avond passen.

Zoals altijd zullen resident dj’s Svaiy & Vekx ook weer present zijn op deze bijzondere editie van Yum Yum, en om het geheel te versterken heeft vaste VJ Stivo Zijn eigen VJ-collectief 'Stv-Visuals' aanwezig. En heeft hij Vj GameBoyAdvanced uitgenodigd om Struiwigh visueel te ondersteunen. Verwacht van Stivo een hele hoop Hightech LED's met een op maat gemaakte VJ show tijdens de set van Gabriel Ananda.

3 opmerkingen

Stivo
Artiest {SHOWLIST artist 38809, 46880}