Partyflock
 

Erick Morillo presents Voodoo

gepubliceerd door , op
Erick Morillo presents Voodoo
8 september 2010
Je zweeft. Je waant jezelf in het paradijs. Het gevoel dat je nooit meer wilt vertrekken, is sterker dan ooit en iedereen om je heen lijkt hetzelfde gevoel te ervaren. Prachtige performances bereiken intens je netvliezen en de pompende beats laten je trommelvliezen geen moment onbewogen. Dit is hoe het hoort te zijn, dit is van een andere dimensie! Maar wat is het? Is het een droom? Is het een verlangen? Of is het voodoo? Je opent je ogen en staat op een dansvloer met gelijkgestemden. Met liefhebbers die een avond uit beleven vol passie en energie. Die zich verliezen in de nacht en nooit meer naar huis willen. This ain't no voodoo baby, this is real!

‘Subliminal Sessions presents Voodoo Nights' komt naar Nederland! Het concept van Erick Morillo ‘himself' zal zaterdag 6 november 2010 de Ocean Diva in Amsterdam laten zweven op het water. De clubnacht die afgelopen zomer de woensdagavond in de Pacha regeerde, zal in zijn geheel worden overgevlogen vanuit Ibiza. Alle performances en imposante decoraties zullen jou mee terugnemen naar die onvergetelijke nacht waarin je jezelf ook in het paradijs waande. Naar die nacht waarin je hoopte dat de tijd vooral altijd stil zou blijven staan en waarin je vrienden voor het leven maakte. De magie, de energie en de onvergetelijke vibe zijn nu dus weer binnen handbereik! Are you ready to experience a feeling you never experienced before?

Erick Morillo. De koning van het eiland, de keizer van de breaks en de admiraal van de pompende beats. Tijdens het Loveland Festival van dit jaar bewees hij opnieuw waar hij voor staat; voor een oneindigende, tomeloze energie die zichzelf reflecteert op het publiek en iedereen in zijn naaste omgeving. Voor een energie die sterker is dan menig elektriciteitsbedrijf kan leveren. Erick Morillo = energy! En tijdens deze avond zal hij in een set van drie uur meer dan ooit bewijzen! Of zoals de meester zelf zou zeggen: ‘it's gonna be on like Donkey Kong'!

Vanzelfsprekend verdient een avond met deze grootheid een warming up die er toe doet. En waar voor velen de keuze voor Brothers in the Booth misschien verrassend zal zijn, is deze voor de organisatie (Luxury Events) meer dan vanzelfsprekend. Want deze twee liefhebbers en mega-fans van Erick Morillo, hebben de afgelopen acht jaar de clubscene ieder weekend intensief bezocht. Deze heren hebben dus ook meer dan welke clubeigenaar, organisatie of artiest ook ervaring opgedaan tijdens de meest uiteenlopende avonden. Een bagage dus van ontelbare waarde. Tel daarbij hun bezoeken aan Ibiza (al tien jaar) en hun belevenissen tijdens de Winter Music Conference in Miami (vier jaar) en de som is compleet. Nu inmiddels ruim een half jaar als Brothers in the Booth achter decks en ieder weekend nemen hun boekingen toe. Deze heren zijn dus klaar om jou te begeleiden naar het begin van het echte hoogtepunt van de avond. Don't miss their set, because it's gonna be magic from above!

Waar een avond waardig geopend dient te worden, is vanzelfsprekend de ‘closing' net zo belangrijk. En wanneer dan de naam van Sunnery James & Ryan Marciano valt, weet iedereen dat het na de set van Erick Morillo niet afgelopen is met de energie. Sterker nog, die zal onverminderd worden opgepakt tot het moment dat de lichten aangaan en je gedwongen wordt het schip te verlaten. Sunnery & Ryan hebben afgelopen zomer maar liefst drie keer mogen opwarmen voor de heren van de Swedish House Mafia en kennen dus het klappen van de zweep. Zorg dus dat je goed uitgerust de boot betreedt, want alle energie zal deze avond nodig zijn voor jouw optimale beleving!

Voodoo Nights @ Ocean Diva. Een nacht om niet te missen! Een nacht om te ervaren en nog heel lang over na te praten. Luxury Events levert alle ingrediënten..zorgen jullie voor de juiste vibe en beleving als je de eerste stap op het schip zet?
'We are more than convinced that it's gonna be legendary from a different level!'

6 opmerkingen

Werkzaam bij First2Dance
dikke line-up! Erick Morillo altijd goed!!
:)
 
Hier wil ik wel heen :D
 
Uitspraak van verwijderd op woensdag 8 september 2010 om 22:53:
Hier wil ik wel heen :D

ah, dan kan ik helemaal niet.. 8)
 
Jammer van de locatie...Veel te klein.
 
Uitspraak van verwijderd op donderdag 9 september 2010 om 09:56:
Jammer van de locatie...Veel te klein.

Vet juist zo'n intieme locatie (Y)