Partyflock
 
­ Nederland

Sneakerz Festival breidt uit

gepubliceerd door , op
De invulling van de zes podia met meer dan zestig artiesten tijdens de zesde Sneakerz Festival editie zaterdag 18 september op Aquabest is al even bekend. Maar er zijn wat bijzondere aanvullingen te melden! Zo zijn er twee extra area's op het terrein: de Smirnoff Be There Cube en de Dikke Drama Drive-in Show.

Smirnoff Be There Cube
Altijd al je eigen feest willen organiseren? Word programmeur van de Smirnoff Be There Cube op Sneakerz Festival! Dit is een 150 m2 vierkante witte inflatable tent van 6,5 meter hoog. Jij bepaalt de line-up en mag 24 vrienden gratis meenemen als VIP naar het Sneakerz Festival! Het enige wat je er voor moet doen is een flyer ontwerpen met je favoriete line-up; op de Facebookpagina van de Smirnoff Be There Cube (www.facebook.com/smirnoffnederland -> word fan en start de applicatie) vind je de artiesten waar je een keuze uit kan maken. Maak je eigen flyer en zorg dat je zo veel mogelijk stemmen verzamelt. Laat je niet afschrikken door de deelnemers die nu al veel stemmen hebben; met een oproep aan al je bekenden kun jij in korte tijd bovenaan de ranking staan! Het prijzenpakket bestaat naast 25 VIP entreekaarten voor Sneakerz Festival uit een gloednieuwe VANMOOF № 3 fiets. Sfeerimpressie Smirnoff Be There Cube: www.youtube.com/watch?v=5UmU5JII0nc.

Dikke Drama
Ook van de partij op het Sneakerz Festival is de Dikke Drama drive-in show; niet geschikt voor mensen die zichzelf te serieus nemen, want hier gaat het los met bejaardenbingo, disco karaoke, onvervalste stoelendans en meer ouderwets gezelligheid! Schreeuw je schor, dans mee en win fantastische prijzen. De gangmakers van Dikke Drama zijn actief sinds 2007, maar vissen de krenten uit de pap. Vorige week warmgedraaid op Mystery Land zijn ze heter dan ooit op het Sneakerz Festival, zaterdag 18 september. Het motto - of beter gezegd de waarschuwing - van de Dikke Drama crew slaat de spijker op zijn kop: 'Yesterday was Drama, Today is Dikke Drama, Tomorrow is hoofdpijn'. Je wil het!

Word onderdeel van het Gelazer! decor
Ze kleuren nooit binnen de lijntjes en hebben lak aan principes: Gelazer! - DJ Shagspeare & MC Lady Bee, aangevuld met wisselende contacten - is de brutaalste party bende van Nederland. Overal waar ze komen breken ze de tent af met disco, house, eclectic beats, hiphop en r&b. Niet voor niets hosten ze hun eigen area op het Sneakerz Festival. DJ La Fuente is onlangs toegevoegd aan de Gelazer! line-up. Welke artiesten ze nog meer hebben uitgenodigd voor deze editie lees je op: www.sneakerzfestival.nl.

Wil jij onderdeel van het Gelazer! decor worden? Mail zo snel mogelijk een mooie, originele, prettig gestoorde of hysterische foto van jezelf (met of zonder vrienden) voorzien van hoog Gelazer! gehalte naar: info@gelazer.com. Simpel voorbeeld: schrijf groot Gelazer! op een karton en ga daarmee op de foto. Of: liggend op de motorkap een politieauto pimpen met een Gelazer graffiti; geeft gegarandeerd gedonder. Een flink aantal foto's is al te vinden op de Gelazer! Facebookpagina (www.facebook.com/album.php?id=326693002527). Maar het mag wel wat minder braaf. Meer inspiratie opdoen kan via: www.gelazer.com. De vijf leukste foto's worden als decor gebruikt bij de Gelazer! Stage op het Sneakerz Festival. Je doet het trouwens niet voor niets. Als jouw foto wordt uitgekozen win je twee vrijkaarten voor Sneakerz Festival, plus een exclusieve 'Gelazer! backstage pas'. En dat betekent, gratis drank!

Sneakers (met een s)
En er valt meer te winnen! In samenwerking met footwear specialist Sneakers geeft de Sneakerz Festival organisatie een VIP pakket voor vier personen weg. De winnaar wordt (samen met drie vrienden) thuis opgehaald op zaterdag 18 september, door een Amerikaanse pick-up car. Bij aankomst op het festivalterrein (ingang via de gasteningang) wordt het gezelschap met champagne ontvangen door de Sneakers Promo Babes, die tevens de rest van de prijzen overhandigen: consumptiebonnen voorde eerste uurtjes, een Sneakers Store cadeaubon ter waarde van 25 euro en de gloednieuwe cd 'Sneakerz Festival'.

Kans maken op dit VIP pakket doe je door deze Social Media te supporten: word fan van facebook.com/SneakerzNL ('vind ik leuk'), en volg Sneakerz via twitter.com/SneakerzNL. Vervolgens stuur je o.v.v. 'Sneakers & Sneakerz Festival VIP actie' een e-mail naar win@sneakers.nl, met daarin je contactgegevens en de (minimaal twee) linkjes naar je Social Media. Meedoen kan t/m maandag 13 september.

NH Hotel Best – Sneakerz Festival Arrangement
Na afloop van Sneakerz Festival nog geen zin om naar huis te gaan? Blijf overnachten in het nabij gelegen NH Hotel Best, inclusief welverdiend anti-kater ontbijtje (tot 12.00 uur) en lekker late check-out op zondag 19 september (tot 17.00 uur). Een Sneakerz Festival Arrangement kost 70 euro per persoon en omvat: 1x entreeticket Sneakerz Festival (t.w.v. 37,50 euro) + overnachting (op basis van een tweepersoonskamer) + ontbijtbuffet + gebruik van sauna en zwembad. Voor reserveringen; neem contact op met NH Best, telefoonnummer: 0499-334612 of via e-mail: nhbest@nh-hotels.com.

9 opmerkingen

klinkt goed!
Waarom moet het altijd groter? Je kunt toch maar op 1 plek tegelijk zijn? :P
€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€
Uitspraak van barry op maandag 6 september 2010 om 10:53:
€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€

:jaja:

Sneakerz is al zeker 2 jaar niks meer waard! In het begin was het erg vernieuwend, leuke cdtjes (eerste 2 delen) Daarna snel bergafwaards. Met als dieptepunt een jankende Roog dat zijn feestjes niet meer zo goed lopen (zijn er nogal wat...) Doe dan ook eens wat anders in plaats van 6 feestjes per weekend met die eeuwige zelfde namen en klote tikketikketik house waar iedereen zo ongeveer op teert! HET GAAT VERVELEN!

Nee geen stuiver krijgen ze meer voor dit uitgemolken concept van mij!
 
Ik ben wel klaar met de festivals. Lekker de club in, beter geluid en niet zo afhankelijk meer van het weer! :-)
Ben je gek ofzo. Festivals is juist veel leuker.