Clicky

Partyflock
 
­

Drum en bass avond Contrasts 24 gaat er weer stevig tegenaan

gepubliceerd door , op
flyer Contrasts
FeestContrasts · 24
OrganisatieX-Tase
LocatieCKB Underground
Datumzaterdag 11 september 2010
WinactieContrasts actie, gesloten
StadBergen op Zoom
FeestContrasts · #25
OrganisatieX-Tase
Datumzaterdag 9 oktober 2010
WinactieContrasts actie, gesloten
FeestContrasts · The 26th Generation Since Creation
OrganisatieX-Tase
Datumzaterdag 13 november 2010
WinactieContrasts actie, gesloten
FeestContrasts 27
OrganisatieX-Tase
Datumzaterdag 11 december 2010
WinactieContrasts 27 actie, gesloten
Na een periode van rust is X-Tase klaar voor de start van het nieuwe seizoen. Op 11 september gaat de organisatie er weer stevig tegenaan met de 24e editie van Contrasts in CKB Underground. Contrasts, de vaste drum&bass avond van X-Tase behoeft voor de liefhebber geen nadere uitleg. Goede drum&bass met een aantal vaste DJ's en één of meerdere gasten. Deze editie is de jonge, succesvolle producer Ymb te gast. Ymb is een opkomende Nederlandse naam met een flinke reeks binnen- en buitenlandse optredens op zijn naam.
Voor Ymb is dit niet zijn eerste optreden in CKB Underground. Enkele edities terug deed de DJ de locatie ook al eens aan. Toen reageerde het publiek enthousiast en ging de boel goed los. Dat is het minste wat men ook van dit optreden mag verwachten! De Dordrechtse artiest draait een cross-over van drum&bass stijlen met invloeden van techno en hardcore. Een stevige naam, die ongetwijfeld een stevige set neer gaat zetten.

Stevig is dan ook het 'thema' van deze editie. Door het in de afgelopen jaren gegroeide residents team bleef er steeds minder ruimte over voor gast DJ's. De residents zijn nu verdeeld over twee avonden. Zo staan Majestic en Kreng op de 'stevige edities' en verzorgt Lenny de rustige drum&bass avond als resident aangevuld met Timecats. MC NoiA host beide avonden, maar zal deze eerste editie na de zomer niet aanwezig zijn op Contrasts. Sinds Noia's optreden op Lowlands heeft de carrière van de MC NoiA een flinke impuls doorgemaakt, wat hem de nodige optredens heeft opgeleverd.

Naast editie 24 staan de edities 25, 26 en 27 ookal vast. Deze zullen plaatsvinden op 9 oktober, 13 november en 11 december. De gast(en) voor deze edities worden nog bekend gemaakt. Elke editie kost 4 euro en vindt plaats in CKB Underground in de Blokstallen 3 te Bergen op Zoom. Meer info: www.x-tase.net. Een interview met Ymb staat op www.west-point.nl.

5 opmerkingen

Lekker bezig.­ Misschien aanwezig.­
Dat ziet er goed uit!
laatste aanpassing