Partyflock
 
­ Nederland

Exxellent's grand opening 11 september in Matrixx
Sunnery James & Ryan Marciano

gepubliceerd door , op
Na een periode van zon, vakantie en festivals is het buiten leven een klein beetje ten einde. Het weer begint al om te slaan en voor je het weet is het weer Kerst. Tijd om de warmte van de clubs weer op te zoeken. En heter dan Exxellent kan bijna niet. Exxellent Grand Opening verlengt de zomer met de zonnige beats van Sunnery James & Ryan Marciano, ROOG, Nicky Romero, Jaz von D en MC Gee.

Absoluut de hotste houseact van het moment en de afgelopen twee jaar zijn de mannen die het gevoel terug gaven aan house. In een tijd dat de zogenoemde ‘pannekoeken house' de overhand nam, brachten Sunnery James en Ryan Marciano weer wat sexienest terug aan de term house. Met de onuitputtelijke energie achter de decks, de fijne groove in hun set en de nodige latin invloeden weten deze mannen elke dansvloer te rocken. Naast de helden van nu kan op een avond al deze ‘Mister House' en Exxellent Dj van het eerste uur, ROOG natuurlijk niet ontbreken. In het genre “new house talent” vallen het laatste jaar twee jonge gasten op die zich feilloos tussen de grootheden der house hebben weten te manoeuvreren. Nicky Romero en Jaz von D. De line-up word bijgestaan door de stem van MC Gee die de grondlegger is van vele lyrics, oneliners en opzwepers tijdens clubavonden en house hits.

Met deze line-up is de échte house terug in de club. En daarom is Exxellent dan ook definitief terug! In de jonge jaren van de Matrixx heeft Exxellent zich van een exclusieve zondagavond party opgewerkt tot een van de belangrijkste house concepten van het land. Exxellent stond garant voor mooie mensen, een geweldige aankleding, de heerlijkste house en een fantastische sfeer. Aan iedere Exxellent werd een apart thema verbonden, waardoor iedere avond weer een unieke beleving was. Nu met de Grand Opening is de tijd weer aangebroken om volledig uit te pakken met prachtige decors, mooie shows en spectaculaire entertainers. Exxellent is back en dat zal je weten ook!

Tickets zijn online verkrijgbaar op www.matrixx.nl en kosten €12,50 (ex fee) in de voorverkoop en €15,- aan de deur. Check ook voor meer info www.matrixx.nl.

1 opmerking

 
nicky romero top maar die 2 homo's! huilen met de pet op! jammer dat ze hier ook draaien!