Partyflock
 
­ Nederland

300MPH at the beach

gepubliceerd door , op
300MPH at the beach
6 mei 2010
Feest300MPH at the beach · The Crazyness Continues
Datumzondag 5 september 2010
LocatieWhoosah Beachclub
Eigenlijk was het de bedoeling om deze zomer één speciale strand editie te organiseren, maar wie op zondag 4 juli aanwezig was bij '300MPH at the beach at the beach' bij de Whoosah Beachclub in Scheveningen snapt heel goed dat het niet bij één keer kan blijven. De strandtent op het Noorderstrand werd die dag omgetoverd tot een groot gekkenhuis en schudde een aantal keer letterlijk op zijn grondvesten. Daarom kon 300MPH niet anders beslissen dan om op zondag 5 september nog eenmaal terug te komen bij de Whoosah Beachclub en deze legendarische zondag nog een keer dik over te doen!

En wederom pakt 300MPH flink uit op het strand want ook nu hebben ze een grote buitenlandse naam gestrikt. Afgelopen keer was het Thomas van Pan-Pot die vol grote verhalen terug kwam in Duitsland en daarom komt zijn wederhelft Tassilo deze keer naar het strand om dit zelf eens mee te maken. Naast Tassilo komt ook de Nederlandse techno held Olene Kadar naar Scheveningen voor zijn eerste 300MPH strandfeest en is één van de smaakmakers van de eerste editie, Anton Pieëte, er weer bij maar dan met een vette live set.

Maar dat is nog lang niet alles want alle vaste 300MPH dj's zijn ook van de partij. Natuurlijk is 300 voorman en resident Joey Daniel erbij evenals de ongekroonde koning van de Whoosah Beachclub, Warren Fellow. Daarnaast reizen Kadir Pelit en Jeff Moore af om vanaf een uur of vier 's middags de eerste platen op de draaitafels te leggen en de tent lekker warm te draaien voor al het geweld dat nog volgt. En dat zal niet stoppen tot een uur of één 's nachts. En zoals het hoort bij een strandfeest is de entree de gehele dag gewoon helemaal gratis!

Nadat 300MPH de zomer op zondag 5 september heeft afgesloten wordt de gehele focus gelegd op het aankomende twee jarig bestaan. Deze vindt plaats op zaterdag 25 september in de Catwalk alwaar, met een heuse twaalf uurs marathon, de verjaardag meer dan goed gevierd wordt. Dat kan ook niet anders als je weet dat de line-up bestaat uit Anja Schneider, Pan-Pot, Olene Kadar, Warren Fellow, Joey Daniel, Jeff Moore, Kadir Pelit en Boris Ross.

line-up: Pan-Pot, Olene Kadar live, Anton Pieëte live, Warren Fellow, Joey Daniel, Kadir Pelit, Jeff Moore