Partyflock
 
­ Nederland

Nachtlab creëert het donkerste plekje op het Floriadeterrein

gepubliceerd door , op
In het voormalig ID&T pand in Amsterdam worden, aan jonge, vernieuwende en toonaangevende bedrijfjes, betaalbare kantoor- en studioruimtes verhuurd door Nachtlab. Na op Sensation de VIP te hebben gehost is het nu tijd voor een evenement dat overdag plaatsvindt.

Nachtlab heeft dit jaar een eigen area op Mysteryland en eigenlijk kan je bijna zeggen dat het een festival binnen een festival is... Voorzien van voor ieder wat wils, zullen hier de volgende elementen te vinden zijn:

Nachtlab Bunker
De gehele muzikale invulling van de bunker wordt verzorgd door artiesten van allerlei verschillende organisaties uit het Nachtlab. Hierdoor zijn er die dag ook verschillende muzieksoorten te horen in de bunker. Neem bijvoorbeeld True Identity met zijn opzwepende Zweedse sound, gevestigde naam Hitmeister D, James Nidecker die zoals vanouds zijn voet weer op het gaspedaal zal zetten en niet alleen leuk om naar te luisteren, maar ook zeker leuk om naar te kijken is Lily Road met haar diepe sound. Dit is dus dé plek voor nieuwsgierige mensen die niet bang zijn voor wat nieuwe input. Ben je nieuwsgierig naar onze muziek, ben je de zon zat, of loop je langs en ben je gewoon benieuwd? Stap dan de bunker in en waag wat danspasjes op een plek waar het net iets donkerder is dan op de rest van het Floriade terrein. We zijn tenslotte een NACHTLAB...

Bar27 loves Linke Soep
Bar27 en Piekup zijn reeds gevestigde namen in het Amsterdamse uitgaansleven. Ook daarom zijn wij maar al te trots dat deze boys huurders zijn bij Nachtlab én ze de 28e op het Nachtlab Eiland te vinden zijn. Met onder andere Charles Davos en Ricketic, Olivier Weiter, Eke Evi en hun Duitse vrienden Marcus Meinhardt en Red Robin kan het niet anders dan een succes worden op de buitenstage van Bar27 loves Linke Soep.

L'electronique Beatcuisine
Van al dat dansen krijg je honger, da's logisch. Gelukkig hebben we daar ook aan gedacht. Audiofreak Salvador Breed host hier L'electronique Beatcuisine. Dit muzikale restaurant bestaat uit 3 tentjes waar je met zo'n 4 man/vrouw in kan, maar niet vóórdat je een fijn muziek-menu hebt samengesteld. Er kan gekozen worden uit onder andere: Oudhollandse Rave-salade overgoten met zoetzure Acid saus of Rauwgekookte Polkaterror met diepgefrituurde Gabberkicks. Klinkt smakelijk toch?!

Gezelligheid alom bij onze buurtjes van GZG. Deze organisatie heeft geen uitleg meer nodig. Waar GZG ook staat, het is altijd ramvol en het gaat los. Met dit keer DJ's als De Man Zonder Schaduw, Wouter de Moor en Davide Squillace kunnen ze de plank niet mis slaan.

Voor volledige line up en tijden, check de website van Mystery Land.

Ben je benieuwd naar deze organisaties en hun artiesten, kom dan even buurten aankomende zaterdag.

2 opmerkingen

Werkzaam bij Piekup
Artiest {SHOWLIST artist 58705, 35999}
Lekker hoor!
"Er kan gekozen worden uit onder andere: Oudhollandse Rave-salade overgoten met zoetzure Acid saus of Rauwgekookte Polkaterror met diepgefrituurde Gabberkicks. Klinkt smakelijk toch?!"

Als jullie nu eens cadenzasalade, OwateenlekkerVAgEgASTensoep, REDBULLsteakmetvleugelsalade en broodjeTopNotch serveren in het restaurant. De dingen die nu geserveerd worden kunnen dan mooi omgetoverd worden in stages......Thunderdome en tunnel of terror waar zijn ze :(