Partyflock
 
­ Nederland

Alive And Kicking

gepubliceerd door , op
Alive And Kicking
31 oktober 2003
FeestAlive and Kicking · The Full Force Version
Datumvrijdag 31 oktober 2003
WinactieAlive and Kicking actiegesloten
LocatieBad Boyz Café
Terwijl Amsterdam zich opmaakt voor het Amsterdam Dance Event, zullen de echte diehards toch naar Utrecht moeten, want daar barst morgen de Domstad City Theater (ook wel bekend als Bad Boys) uit zij voegen met de eerste editie van Alive And Kicking.

FCA-Music had dit feest eerst gepland in de Winkel van Sinkel, maar moest noodgedwongen uitwijken naar Domstad City Theater.

Domstad City Theater biedt ruimte aan 1000 personen. Hoewel het geluid afdoende is, wordt er extra geluid ingehuurd. Het licht wordt opnieuw afgesteld en aangepast aan deze Hardstyle-avond en wordt er een laser ingehuurd.

De DJ’s die komen draaien, liegen er niet om! Met deze programmering kan men de grootste zalen in Nederland mee vullen.

Lady Dana is de Queen of Hardstyle en voor velen de beste DJ van Nederland. Net niet genoeg, want bij de uitslag van de Dutch DJ Award gisteravond (29-10-03) eindigde ze op de tweede plaats (zowel publieks- als vakjuryprijs) achter Tiësto, die zoals verwacht eerste werd. De Queen wordt tijdens Alive And Kicking bijgestaan door Bas & Ram (HardTrance) en Tommy Pulse (Stealth Prod.).

Kortom, een feest dat nu al genoeg stof doet opwaaien! Met het juiste publiek, een goede sfeer en de muziek van de beste DJ’s kan het alleen maar een KNALFEEST worden!

7 opmerkingen

Het ging wel,in het begin waardeloose muziek van bas met ram. verders een geslaagde avond.
Het was wel gezellig, maar op de muziek kon ik me echt niet vermaken
 
Artiest Mr. E
was t druk?

(ik was er dus niet)
Om 2 uur redelijke relaxte sfeer .
Niet echt druk schat man of 500
ja was wel geinig, bas en ram vond ik echt slappe shit. Tommy Pulse had ik helemaal niets van verwacht, kende hem eigenlijk alleen van z'n produkties (die ik btw te bruut vind!)maar vond hem echt wel verrassend draaien, lekkere beuktracks met hier een daar een melodietje. vond hem eigenlijk nog beter dan Dana die na hem draaide, zij draait altijd van dat standaard happy hardstyle de laatste tijd..
ach ja, ik heb me wel vermaakt.. ;)