Partyflock

Best Oldskool Events meer dan alleen House Classics

 

Best Oldskool Events meer dan alleen House Classics

gepubliceerd door , op
Mocht je naast het net gevist hebben voor kaarten voor o.a. Mysteryland of andere festivals en houdt je van de echte house klassiekers? Dan kun je vissen op de Sluizen van IJmuiden, daar staat op 28 augustus weer een editie van Best Oldskool Events gepland! Met Pure Oldskool house, zoals house bedoelt is. Ook als je wel naar één van de komende festivals gaat en denkt dat je na afloop toch zeker nog wel een paar uur of meer door wilt feesten, dan ben je op de Sluizen van IJmuiden van harte welkom.

Op iedere laatste zaterdag van de maand is er namelijk een avondje genieten van de beste Oldskool/Acid en Techno sounds van 88 tot 92. Afhankelijk van de DJ waan je je terug in de IT, Roxy, Mazzo of op één van de destijds ook zeer veel gegeven illegale raves. Hoewel de hardere sounds tijdens Best Oldskool Events zeker niet geschuwd worden, is het geen hardcore feestje.

De feestjes op de Sluizen staan inmiddels al bekent omdat ze hier verder gaan waar andere feesten stoppen, vanaf 22:00 tot 08:00 uur met soms nog een toegift van enkele uren. Deze unieke locatie die gerust één van Nederlands leukste underground locaties genoemd mag worden zal wederom omgetoverd worden tot een plek waar je even niet aan maandagochtend of de rest van de week hoeft te denken. Vooral met mooi weer kun je nog lekker na chillen in de buitenarea. Het terras van de locatie ligt aan het water van de Noordersluis, tevens de grootste sluis in IJmuiden. Cruise- en vrachtschepen die komen en gaan, geven een unieke ervaring. Vooral ‘s nachts als de met neon verlichte schepen voorbij komen op de Oldskool beats uit de Sluizen, geeft dit een extra dimensie en zorgen voor een meesterlijk gevoel en uitzicht!

De line up ook een gevarieerde om van te smullen.
Bountyhunter
Buzz Fuzz
Dano
Gino
Minimaster
Pita
Vox

7 opmerkingen

beetje jammer geen hc..­
laatste aanpassing
Uitspraak van EXtaci92 op zondag 22 augustus 2010 om 18:54:
beetje jammer geen hc..­

genoeg mensen die ws juist blij zijn dat er eens geen hc op een house classics feestje te horen is (y)
idd geen HC:D
Mij maak je er niet blij mee:no:
Zou dan gek wezen als ik jullie dat toch zou laten horen.
Oldskool/Classics mis ik toch nog in de meeste line ups
Dus daarvoor kan je elke laatste zaterdag bij B.O.E @ De Sluizen terecht.:bounce:
laatste aanpassing
Zwaar zin in !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Yiehaa.... gaan we weer.... dansen tot je voetjes niet meer kunnen.... je oortjes genoeg sounds hebben gehoord.. en je moe maar voldaan naar je bedje wil..... :D

Tot zaterdag allemaal,
Sweet kiss,
Candy