Partyflock
 
­ Nederland

Latin Lovers on the Beach

gepubliceerd door , op
Ben je niet op vakantie geweest en heb je de zon gemist? Of ben je juist wel geweest en heb je heimwee naar het zonovergoten Ibiza of Kreta? Nergens voor nodig, want Latin Lovers on the Beach geeft jou op 11 september in Brunotti Beach House het ultieme zomergevoel. Strand, palmbomen, tropische sferen en niet te vergeten een waanzinnige line-up zullen jouw gemis of heimwee even aan de kant zetten. Het perfecte feestje om even helemaal aan niets te denken en je te laten mee slepen op de beats van Sunnery James & Ryan Marciano, Leroy Styles, Jasper Clash, Matt Styles en MC Haits.

Voorgaande edities waren volledig uitverkocht. De uitzinnige menigte, mooie mensen in combinatie met een topsfeer hebben ervoor gezorgd dat Latin Lovers on the Beach geen afscheid kan nemen van Brunotti Beach House. Vanaf 22.00 uur opent Brunotti daarom wederom zijn deuren naar een tropisch droom oord, waarbij met mooi weer het feest zal plaats vinden in de openlucht (met slecht weer is het dak gesloten). Tot diep in de nacht kan er genoten worden van al het moois dat Latin Lovers on the Beach jou te bieden heeft!

Onder mooie dingen worden onder andere Sunnery James & Ryan Marciano verstaan. Deze twee gloeiend hete boys zijn inmiddels in iedere uithoek van Nederland bekend. Met een CV met locaties en feesten als Extrema, Mysteryland, Sensation, Durty Dutch, hun eigen Amazone Project en Ultra Festival Miami hebben de heren aan de organisatie van Latin Lovers on the Beach doorgegeven verliefd te zijn op Beachclub Brunotti.Naast het top duo zal ook Leroy Styles deze avond weer heerlijke salsa platen met een gevoelige beat op de plaat leggen, dat wordt schudden met die billen! Ook Leroy is niet meer weg te denken uit de hedendaagse scene en staat alweer te trappelen om in de Bamboehut van Latin Lovers on the Beach plaats te nemen.

Jasper Clash is op dit moment hotter dan hot. Zijn mash ups van Hey Hey van Dennis Ferrer zitten op dit moment bij de grote jongens van de business in hun cd map. Waar Jasper komt staan de vrouwen in de rij voor de booth en bij Latin Lovers on the Beach is dit natuurlijk in hun mooiste jurkjes en opgepimpte pumps. Uit Utrecht komt Matt Styles. Deze knul weet elke keer weer de zaal volledig op te warmen met zijn heerlijke trommelplaten. Waar Matt start ben je verzekerd van een geslaagde avond. Dit alles wordt vocaal understeund door de man met de golden voice. Slingerend van palmboom naar palboom weet hij de zaal op te hypen. We hebben het natuurlijk over MC Haits.

Speciaal voor de hete zomer: Ladytickets!
Omdat 70% van de bezoekers op Latin Lovers on the Beach bestaat uit de mooiste dames, doet de organisatie speciaal voor de lady's graag iets terug. Voor een bedrag van €17,50 kunnen alleen de dames deze Ladyticket bestellen en kun je samen met een andere dame naar binnen. 1 Ladyticket is dus geldig voor 2 dames! Omdat het alleen voor dames is, zal hierop worden gecontroleerd aan de deur. Er zijn voor dit feest maar exclusief 100 Ladytickets beschikbaar dus wees er snel bij! Ze zijn alleen online te bestellen via www.footclub.nl en www.easyticket.nl

Speciale vip tafels
Bij een heerlijk strandfeest midden in de zomer hoort natuurlijk de mogelijkheid tot vip! Met al je vrienden een tafeltje met een flesje drank, op een betere manier kun je het niet vieren toch? Met een beperkt aantal vip tafels biedt Latin Lovers on the Beach een uniek assortiment aan. Voor meer informatie over de prijzen en mogelijkheden stuur een mailtje naar vip@footclub.nl

Laat de trommelgeluiden door je lichaam trillen en de oorstrelende vocals op je inwerken. Begeef je zwetend op de dansvloer of heerlijk ontspannend met een koud drankje in een lichte zeebries. Het mag wel duidelijk zijn, 11 september bevind jij je nergens anders dan in Brunotti Beach House.

Ladytickets: € 17,50 (2 dames op 1 ticket, geldig alleen voor dames)
Voorverkoop: www.easyticket.nl en www.footclub.nl
Voorverkoop winkels: Alle Free Record Shop winkels in Nederland
Minimum leeftijd: 18+
Dresscode: Less is more!
Kluisjes: Aanwezig indien slecht weer
Line Up: Sunnery James & Ryan Marciano, Leroy Styles, Jasper Clash, Matt Styles en MC Haits.

www.brunottibeachhouse.com | www.footclub.nl