Partyflock
 
­ Nederland

Officiële ‘Grand Prix’ party Bavaria City Racing in de Tuin
Metz organiseert onvergetelijke start raceweekend

gepubliceerd door , op
Aan de vooravond van het Formule 1 spektakel in Rotterdam; de Bavaria City Racing trapt de Tuin aan de Kralingse Plas als vanouds af met de officiële pre-party. Op vrijdag 20 augustus zullen verschillende internationale coureurs, mooie parapludames en vele BN'ers voor dit glamoureuze buitenfeestje hun pitstop maken bij het Kralingse restaurant.

Dit jaar wordt de ‘Grand Prix' party georganiseerd in samenwerking met Metz, die onder andere al ruim tien jaar het legendarische Metz On Sunday verzorgt in het Prinses Theater. Het geheel wordt in stijl aangekleed met een monstertruck, ‘Dakar' vrachtwagens, een ‘Gumball' rally auto, een formule 1 wagen, bandenstapels, vlaggen en marshalls. Om het raceweekend onvergetelijk te laten beginnen zullen naast de zomers zwoele saxofoon muziek van Saxy Mr S., de bekende Rotterdamse DJ's: Jasper Clash, Marc MacRowland, DJ Denniz en Winston Post tot middennacht achter ronkende draaitafels staan.

Café de Tuin: de villa uit 1867
Bij Café Restaurant De Tuin wanen gasten zich even in een Het Buitenhuis. De Tuin ligt namelijk direct aan de Kralingse Plas aan de rand van het chique Kralingen met uitzicht op de ‘wolkenkrabbers' ver weg in de stad. Het pand an sich is een klassieke villa uit 1867. Binnen is er een mooie combinatie gemaakt van originele details en nieuwe elementen. In de serre is het fijn vertoeven met uitzicht op het water. In De Tuin kan men terecht voor lunch, borrel, diner of zomaar een drankje. De Tuin heet natuurlijk niets voor niets ‘de tuin'. Op het terras kunnen gasten loungen pur sang. Wekelijks staat er een band of Dj op de bühne om het feestje compleet te maken. De beste stuurlui staan aan wal, daarom heeft De Tuin een eigen aanlegsteiger.