Partyflock
 
­

Basstown · Early editie

gepubliceerd door , op
flyer Basstown
FeestBasstown · Early edition
Datumvrijdag 3 september 2010
LocatieDynamo Site
Op vrijdag 3 september zal de volgende editie van Basstown weer plaatsvinden! Deze gratis toegankelijke editie staat in het teken van de goede oude tijd, waarin het Bpm hoog lag, de bass constant doorramde, breaks niet bestonden en melodietjes niet meer waren dan achtergrondgeluiden.

Basstown is sinds 2 jaar het vrijdagavondconcept van Dynamo Gbbr wat onder andere in het teken staat van early hardcore. Omdat alle feesten al meer dan genoeg geld kosten is deze editie van Basstown wederom gratis toegankelijk! In Dynamo zullen verschillende grootmeesters de bezoekers trakteren op de beste early sounds.

Dano is een van de gevestigde early artiesten. Als een van de vier mannen uit het Dreamteam vergaarde hij wereldwijde bekendheid en ook solo heeft hij vele successen behaald. Deze avond zal hij in Dynamo zorgen dat iedereen zich weer terug waant in de dagen van bijvoorbeeld Fukem All en Energy Boost.

Naast Dano heeft Dynamo Gbbr ook gekozen voor twee meer ecente early hardcore helden. Velen kennen hun mixen of hebben wel een set van deze early-meesters meegemaakt. Sequence & Ominous hebben bewezen dat er nog veel meer early hardcore is dan de nummers die je op de meeste feesten hoort. Hun sets kenmerken zich door de onbekende nummers die je al jaren niet meer hebt gehoord op feesten. Ze duiken diep in hun platencollectie om platen tevoorschijn te toveren die nog steeds aan geen enkele kracht hebben ingeboet!

Verder geeft Dynamo Gbbr natuurlijk ruim baan aan talenten en residents om hun kunsten te vertonen. Zo komt Dc de avond openen met allerlei oude knallers. Deze dj uit Roermond staat in zijn woonplaats en ver daarom heen bekend om zijn Hardbeat(Hardbeat Events) feesten en natuurlijk omtrend zijn aanwezigheid op de verschillende events van de welbekende Brabantse Hardcore organisatie UHF Event Productions waar hij een resident van is, maar ook vanwege zijn beukende sets in vele andere locaties in de regio.Helix en Da Fear is een duo uit West-Brabant met een enorme earlycollectie. Voor de eerste keer zullen zij deze avond het stof van hun platen afblazen om de zaal op zijn kop te zetten!
De afsluiter van de avond wordt verzorgd door Endonyx. Met een dikke uptempo set zal hij ervoor zorgen dat de bezoekers hun laatste energie goed kwijt kunnen!

De avond wordt gehost door MC Da Hustla!

Line-up
Dano
Sequence & Ominous
Helix & Da Fear
Endonyx
Artek
Dc
MC Da Hustla


Info
Basstown zal plaatsvinden in de grote zaal. Er worden veel mensen verwacht, en er geldt wie het eerst komt, wie het eerst maalt! Zorg dus dat je opt ijd bent om teleurstellingen te voorkomen.

Bereikbaarheid
Dynamo is gelegen aan het Catharinaplein 21 te Eindhoven.

Dynamo ligt op 7 minuten lopen van station Eindhoven. Eindhoven is aangesloten op het nachtnet van de NS. Check www.ns.nl voor aankomst- en vertrektijden.

Rookbeleid
Roken is conform de horecawet verboden. Er is een rokersruimte aanwezig.

Leeftijd
De minimumleeftijd in Dynamo is 16 jaar. Neem je legitimatie mee. Je bent ten alle tijden verplicht om deze bij te hebben en er kan naar gevraagd worden, ongeacht uiterlijk of leeftijd!

Dynamo
Catharinaplein 21
5611DE Eindhoven

www.gbbr.nl

10 opmerkingen

Op vrijdag 3 september zal de volgende editie van Basstown weer plaatsvinden! Deze gratis toegankelijke editie staat in het teken van de goede oude tijd, waarin het Bpm hoog lag, de bass constant doorramde, breaks niet bestonden en melodietjes niet meer waren dan achtergrondgeluiden.­

En zo hoort het ook! Blij dat er toch nog af en toe van dit soort feestjes gehouden worden, en nu nog gratis ook, én in de buurt :D Denk dat ik wel zeker langskom hier (Y)

De afsluiter van de avond wordt verzorgd door Endonyx.­ Met een dikke uptempo set zal hij ervoor zorgen dat de bezoekers hun laatste energie goed kwijt kunnen!

Nou Ender, bezorg me maar een partij spierpijn, bij deze heb je mijn toestemming ;)
GBBR + Dynamo = altijd goeie (Y)
 
Deze gratis toegankelijke editie staat in het teken van de goede oude tijd, waarin het Bpm hoog lag, de bass constant doorramde, breaks niet bestonden en melodietjes niet meer waren dan achtergrondgeluiden.­

­
 
Uitspraak van [IMB]Loentjee op zaterdag 14 augustus 2010 om 18:45:
Gaat goeie worre:)
Grote zaal (Y)

:yes:
Dag erop om 10 uur in het vliegtuig zitten, maar ik ga zeker even langs (desnoods broodnuchter)
mooie pre party voor hard energy
Sequence &­ Ominous hebben bewezen dat er nog veel meer early hardcore is dan de nummers die je op de meeste feesten hoort.­ Hun sets kenmerken zich door de onbekende nummers die je al jaren niet meer hebt gehoord op feesten.­ Ze duiken diep in hun platencollectie om platen tevoorschijn te toveren die nog steeds aan geen enkele kracht hebben ingeboet!

We zullen weer een leuke stapel platen uit de kast trekken. :) Hebben er erg veel zin in!
 
klinkt goed :D