Clicky

Partyflock
 
­

Laundry Day 2010

gepubliceerd door , op
Op zaterdag 4 september vindt de dertiende editie van Laundry Day plaats. Aan het Antwerpse Nieuw Zuid (Ledeganckkaai) worden die dag alweer tienduizenden dance-liefhebbers verwacht die zullen worden verwend door meer dan 100 DJ's verspreid over 13 podia.

Headliners dit jaar? een stuk of honderd. Want meer dan ooit bewijst Laundry Day dit jaar haar credibilteit als het op elektronische muziek aankomt. Nog steeds ook is het festival een kweekvijver voor jong talent. Talent dat vaak al snel de richting van een internationale carrière inslaat. Een blik op de lijst van artiesten sinds de eerste editie bewijst dit. Één van de meest recente voorbeelden is Netsky: een jonge gast uit Edegem die vorig jaar het Drum & Bass podium mocht openen en nu gevraagd wordt door de hotste clubs ter wereld en de beste D&B labels. Ook dit jaar speelt Netsky ten dans op Laundry Day. Zij het een iets later op de dag. en geflankeerd door Jenna G. Uniek!
Ook redelijk uniek: de Vermin Twins die de wei komen begeesteren. Naast uiteraard de gevestigde waarden als Discobar Galaxie, The Subs, Shameboy, Sound Of Stereo, Turntable Dubbers, Waxdolls, Sven van Hees, CJ Bolland,. een miljoenenfeestje voor slechts 20 euro!

Laundry Day gaat Oriental
De huisstijl van Laundry Day 2010 doet nogal Oosters aan. Gelukkig worden de podia – voorlopig - niet overspoeld door goedkope namaak. Naast de website, affiches en flyers zullen ook de verschillende stages en animaties worden gehuld in dezelfde Oriëntaalse sfeer. Zo zendt Studio Brussel voor de gelegenheid (12 uur lang) uit als Studio Bejing en zijn er de “Techno Tokyo” en “Neih Hou- Konitshua!” podia. Om maar te zwijgen van de online trailer www.laundryday.be/nieuws/laundry-day-2010-the-official-trailer- en promo-filmpjes. Laundry Day blijft hiermee één van de gekste, meest unieke en vooral creatiefste festivals van Europa. Heel gek zal het er ook aan toe gaan op de Persil Foam Party, waar onder meer oud gedienden “Dr Disco & Pierre Elitair” alsook het iets jongere, maar nog geschiftere collectief “Philippe Geubels & de Foute Ronny’s” het schuim op hun mond zullen draaien.

5 opmerkingen

Muziekstijlen
early hardstyle, french tek, hardstyle, hardtrance, jump, r&b, techno, trance

Zie anders maar bar weinig hardstyle dj's in de line-up :nocheer: dit wordt m niet voor mij... Voor jump/tek liefhebbers is de line-up dan wel weer aardig...
laatste aanpassing
Uitspraak van verwijderd op woensdag 11 augustus 2010 om 11:32:
Voor jump/tek liefhebbers is de line-up dan wel weer aardig...­

:) :) :)
Xerxes
Artiest Xerxes
Uitspraak van verwijderd op woensdag 11 augustus 2010 om 11:32:
Zie anders maar bar weinig hardstyle dj's in de line-up :nocheer:

Inderdaad :lol:... Vorige jaren was er een bass events harderstyles area... maar goed dat ze die hebben weg gepleurd... Totaal geen sfeer en veel te veel vechtpartijen :jaja:

Dit is nog een twijfelgeval :)
Uitspraak van Xerxes op woensdag 11 augustus 2010 om 12:38:
geen sfeer en veel te veel vechtpartijen

Dat is wel minder. French tek ziet er wel leuk uit.
laatste aanpassing
Uitspraak van Xerxes op woensdag 11 augustus 2010 om 12:38:
Totaal geen sfeer en veel te veel vechtpartijen

Inderdaad :/

Die area in het bos daarentegen :D :respect: