Partyflock
 
­ Nederland

Smeerboel uit zijn graf herrezen

gepubliceerd door , op
Op 26 december 2009 werd Smeerboel op grootse wijze ten grave gedragen in de Winkel van Sinkel. Een compleet afgeladen tent vol ravers, technoliefhebbers, top dj's en ander tuig nam met een lach en een traan afscheid van een geweldig concept: Nederlands beste dj's, een smerige locatie en een nog viezer publiek! Hoe zat het ook alweer? Het Symposium verloor zijn recht als feest locatie en “Smeerboel de laatste” in het Noorderlicht werd door de gemeente tegengehouden. Op 11 september kan er buiten ongegeneerd worden door gefeest! Grijp deze kans, want daarna zal je het waarschijnlijk weer even zonder Smeerboel moeten doen…

Buiten… maar waar dan? Op 11 september 2010 vindt Smeerboel op het strand plaats op SOIA - Strand Oog in Al. In een intieme setting met een buiten- en een binnenpodium kan de zomer ravend worden afgesloten. Ook zal er een Vingerverfatelier staan waar je je volledig kunt laten gaan. De organisatie verwacht daar wel een publiek in de meest extreem smerige pakjes voor terug!

Een viezere line-up kan je je niet wensen! Met onder andere een back to back performance van Lauhaus & Boris Werner. Op de laatste Smeerboel zorgde dit voor complete chaos! De rest van de line-up liegt er ook niet om…:

Bas Struik
El Mundo & Satori
Erik Heijting
Invite
Kabale und Liebe
Melon
Mesquitas
Warren Fellow
Wesdex
Wouter de Moor

Voor een voorproefje op dit vieze feest kom je 21 augustus naar Zomerkriebels. Daar zal Smeerboel zijn comeback maken, om vervolgens weer volledig gesmeerd op 11 september te kunnen knallen. Voor de echte smeerlappen onder ons is er op 11 september een Smeerboel op het strand after in de Poema RAW.

Ga alvast op zoek naar een smerige outfit! Tot 11 september!

8 opmerkingen

 
zin in!
 
Zin!
 
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 2776, 2330}
Hij wordt lekker!!! :)
 
Uitspraak van UTCA_Chin op maandag 2 augustus 2010 om 15:27:
Noeste poep!

:lol:

lijkt me leuk feestje!
top locatie! (als het lekker weer is tenminste)