Partyflock
 
­ Nederland

Sunday Spirit
Summer Series

gepubliceerd door , op
Sunday Spirit
14 mei 2010
Op zondag 22 augustus zal de tweede editie van de Sunday Spirit Summer Series plaatsvinden op het strand van Scheveningen, bij de Whoosah Beachclub. Na de officiële opening met Gregor Tresher zal deze keer Frankfurter-vriend Toni Rios overkomen om samen met De Man Zonder Schaduw, Olivier Weiter en ONNO een waanzinnig strandfeest neer te zetten. Na een prachtige eerste zomermaand in juli kan augustus alleen nog maar beter worden. De organisatie hoopt dan ook op een ramvol strand tijdens deze tweede zomereditie. Zoals jullie inmiddels gewend zijn, start Sunday Spirit in de namiddag om 16.00 en is de toegang tot het feest gratis.

Toni Rios is inmiddels al lang geen onbekende meer. Na een fantastische set op de verjaardag van GZG Amsterdam en tijdens Sunday Spirit, sloot hij ook nog eens samen met DMZS het 5-jarig bestaan van Studio 80 af. Toni staat al meer dan twintig jaar achter de draaitafels en gooit op dit moment hoge ogen met zijn onnavolgbare housy clubsound. Naast Toni zijn ook Olivier Weiter en ONNO uitgenodigd om hun debuut te maken op de Summer Series. Beide heren gaan op dit moment keihard en hebben net optredens in de roemruchte Bar25 en Panoramabar achter de rug. Met een afsluitende set van De Man Zonder Schaduw zijn dus alle muzikale ingrediënten aanwezig om het strand van Scheveningen op zijn kop te zetten.

Er zal deze keer opnieuw een partybus worden ingezet om de clubbers uit Amsterdam op en neer te brengen. Je kunt voor een zeer schappelijke prijs hier een kaart kopen. Zorg dat je er op tijd bij bent omdat er maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar zijn. De voorverkoop stopt de donderdag voor het feest!

Check ook zeker de onderstaande links voor twee vette Sunday Spirit-sets van Toni Rios en DMZS.

Toni Rios @ One Year Sunday Spirit


De Man Zonder Schaduw @ One Year Sunday Spirit


Entree: Gratis toegang
A'dam partybus ticket: € 9,50 (vertrek Amsterdam 15:00, Scheveningen 01:30)
Line-up: De Man Zonder Schaduw, Toni Rios, Olivier Weiter, ONNO