Partyflock
 
­ Nederland

Dance Hengelo met onder andere Silicone Soul & Erick E
19 Augustus

gepubliceerd door , op
Grolsch Dance
10 juli 2010
Donderdag 19 augustus zal het vierdaagse free city festival ‘Dance Hengelo' van start gaan op het Marktplein. De perfecte dag om je vakantie te onderstrepen. Met te verwachten bezoekersaantallen van ruim vijftienduizend verdeeld over het centrum van Hengelo zal deze tweede editie nog meer voor jou in petto hebben

Denk aan lekkere cocktails, saxofonisten, gitaristen, dj's, live acts, ijs, snoep, attracties, workshops, en niet geheel onbelangrijk: tropische temperaturen! Vanaf 19.00 zal op de Brink (grote marktplein) een tropische storm plaatsvinden en wel op de mainstage. Dus trek je slippers aan en zet je zonnebril op want dit wordt warm, gezellig en dansen!

Qua artiesten hebben ze voor deze editie de top van de soul, house & latin dance weten te strikken.
[artist=57902]{Artiest met ID 57902 bestaat niet!} is een formatie van drie die met veel live muziek, percussie en saxofoongeluiden de tropische latinklanken zullen gaan weergeven. Deze locale helden gaan het helemaal maken!
More info op MySpace.

Niemand minder dan Silicone Soul zal de toon gaan zetten deze avond. Dit duo uit Glasgow is wereldwijd bekend geworden door hun gevoel voor soul te vertalen in moderne dance.De meeste mensen zullen dit duo herkennen van hun zomerhit ‘Right on'.



Met vier albums op hun naam en optredens op Sziget festival Hongarije, Extrema festival Nederland, Ibiza closing party Spanje en Creamfield festival Verenigd Koninkrijk mag je constateren dat deze jongens meer in petto zullen hebben dan menig persoon zal verwachten! More info op MySpace]/url]

Naast deze helden presenteert Cult events de legende
Erick E.

Deze topper uit de Nederlandse house scene zal niemand teleurstellen met zijn fijne ‘Sneakerz-sound'. More info op [url=www.myspace.com/erickedj]MySpace.

Jamie & Spike zijn naast hun werkzaamheden als band (Direct) ook terug te vinden in het nachtleven van de housemuziek. Deze heren brengen jullie de overgang van rock & house ten gehore. Ze komen met instrumenten, maar ook met cd-spelers….expect the unexpected.

Timetable
19.00 – 20.15 uur [artist=57902]{Artiest met ID 57902 bestaat niet!}
20.15 – 21.30 uur Silicone Soul
21.30 – 22.45 uur Erick E
22.45 – 23.00 uur Jamie & Spike (Direct)

20.00 – 00.00 uur VJ: Grooveadelic Team
20.00 – 00.00 uur MC: E-MC

Voor meer info check: wwwfestivalopdemarkt.nl of www.cult-events.nl

7 opmerkingen

 
'Jamie & Spike zijn naast hun werkzaamheden als band (Direct) ook terug te vinden in het nachtleven van de housemuziek. Deze heren brengen jullie de overgang van rock & house ten gehore. Ze komen met instrumenten, maar ook met cd-spelers….expect the unexpected.'

Dit wist ik niet, ben daar wel benieuwd naar,
misschien maar even langsgaan dan..
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 16 juli 2010 om 10:52:
expect the unexpected!

:)
 
Uitspraak van BIG BOSS op vrijdag 16 juli 2010 om 11:36:
expect the unexpected!

Zal ik doen, maar ben wel heel nieuwsgierig.. :D
laatste aanpassing