Partyflock
 
­ Nederland

Anti fashion party

gepubliceerd door , op
Anti fashion party
30 juni 2010
FeestAnti fashion party · Carnaval massacre
Datumdonderdag 15 juli 2010
LocatieFlexbar
Aanstaande donderdag is het eindelijk weer zover. De Anti fashion party houd weer huis in de Flexbar! Na de vorige Anti fashion een vuilnisbelt te hebben achtergelaten is nu het thema Carnaval massacre. Horror clowns in de mix met bikini babe's? Zoiets inderdaad! De Anti fashion party is al enige jaren geleden ontstaan toen Bas Kosters en Wannabeastar, timmerend aan hun weg, nog gewoon ordinaire nachtvlinders waren en voornamelijk Amsterdam by night onveilig maakten.

Deze Super Designer & Super dj hadden besloten dat dit feest het tegenwicht moest zijn van het altijd fabulous zijnde mode festijn genaamd Amsterdam International Fasion week en niet geheel zonder succes! Deze keer dus ook weer een heerlijke reden om je opperbest te kleden met als thema” Carnaval Masscare!” No guestlist, no presslist, no hiplist, no pisslist gewoon altijd goedkoop en feest gegarandeerd voor maar E8,-! Waar doen ze het toch van?!

Hou je vast voor de nooit te zuinige meters lange line-up!
There's no Anti fashion party without Menr. Broekjevol & Mevr. Bloesjevol. Deze Prins en Prinses van het carnaval, maquillage is hun middel name, zullen jullie nooit en te nimmer vervelen zowel muzikaal als visueel. Bloody dancemusick zullen je voetjes dan ook zeker van de vloer krijgen! Hatsjee op zijn kop op zijn kantje!

When Harry met Sally & TESSisMore is het sexy hot girl dj duo with a touch of testosteron. Play dress up & not too serious is aan hun wel besteed! Geen dj set zonder snor...gelukkig maar, want daar houden wij wel van! Zij zullen Anti Fashion dan ook tot op het bot doen kraken met hun scheurende electro, sexy booty en hun, hun...ja meters bier natuurlijk!

Zekers te weten komt Wannabeastar als 007 Anti Bont verkleed. Zij zal met haar korte live show party party versterkt met super fantastic VJ Alex (Alex et Jeremy), hot boy no1 op guitar en hot boy no2 on trommel je je boerenkiel van je lijf doen scheuren en als dat dan niet genoeg is, dan wel met een potje draaien waar je alaaaaaf tegen zegt.

Kanonnen nog aan toe want er is een speciale floorfiller vanuit het Oosten van Amsterdam ingevlogen voor Carnaval Masscre! Niemand minder
dan Jack Undercover zal de hits uit Brabant draaien als geen ander dat kan! Studenten opgelet "Bloemetjes gordijn" en "Paard in de gang" graag uit volle borst meezingen! Je zit er al op te wachten natuurlijk, maar ofcourse is hij hier ook weer bij. Het meest veelzijdige gezicht van Amsterdam Monsieur Plastique op mic, als backing vocal, als performer, als dj of als party clown numero uno! Niets is hem te gek of maakt hem gek!

Geen Anti fashion party als resident VJ Lantics niet is geweest. Hij weet Anti Fashion altijd lekker op zijn anti fashions visueel aan te
kleden. Voor iedere editie komt hij weer met een heerlijke nasty mash van beelden geinspireerd door anti fashion en het thema van het feest, bereid je dus voor op flink wat visueel geweld.

Natuurlijk is er weer een amazing Anti Fashion Show en wel van Friesland's hotste upcoming label genaamd Laf Wear. Stunning dark en perfectly fit for Anti Fashion, een gegarandeerde hit, hou deze boys goed in de gaten, want je wilt het, je wilt het, je wilt het! Toeters, bellen alles en iedereen uit de kast. Het kan en mag weer. Schijt aan de mode wetten en kwijlend over de grond, but...please dont touch the bikini girls! Anti fashion party 15 juli in Amsterdamse Flexbar...Alaaf alaaf alaaaaaaaf!

1 opmerking

Iemand die dit bovenstaande verhaal ook begrijpt?