Partyflock
 
­ Nederland

Zondag 18 juli Vier @ Walk On
Zomerfeesten Nijmegen 2010

gepubliceerd door , op
Vier
18 juni 2010
Nijmegen bruist, danst, lacht, huilt en wandelt aankomende week tijdens de vierdaagse welke bekend staat om haar gezellige zomerfeesten. Nijmeegse organisatie Drift organiseert voor het tweede jaar een zevendaags evenement onder de naam Walk On. Zondag 18 juli neemt Vier de schoenveters in handen en organiseert een vette editie tijdens de Walk On-week.

Waar Vier vorig jaar twee mooie edities organiseerde in de Inferno en waar Drift vorig jaar Walk On organiseerde in de Diogenes, is er dit keer gekozen voor een splinternieuwe locatie. Nieuwe locatie is de Cinemariënburg. Deze toplocatie ligt slechts 100 meter van het Valkhof verwijderd en zit midden in de stad. In de voormalige arthouse bioscoop zijn 3 verschillende ruimtes. Naast twee volwaardige danszalen is er voldoende ruimte om te roken in een ruime rookruimte. Verder zijn er bij de entree en in de verschillende gangen voldoende plekken om te chillen.

Het muzikale programma van dit nachtje Vier is weer om te smullen. De headliner is een bekende van Vier Olene Kadar, een van Nederlands vetste liveacts, zal in zaal 1 de tent wederom op zijn kop gaan zetten met een vette liveshow. De alias van Henk van Zwol speelde afgelopen december tijdens Vier presents 2+2 een uitverkocht Merleyn kapot. Met zijn eigen sound rockt hij ieder weekend menig club en festival. Ook zijn releases gaan hard, deze man is niet te stoppen. Zaal 1 zal worden geopend door EML, Emil Cobussen is opkomend talent die tevens als producer flink aan het experimenteren is. Vier residents Ranz & Tanz mogen niet ontbreken in deze zaal. Deze boys blijven maar goan en zullen het publiek laten swingen als n dolle. Vier resident Rick Vio en de man uit Ledeacker, Vein zullen de tent gaan afklappen. Techno met hoofdletter T. De schoenzolen zullen gegarandeerd verslijten. De artiesten zullen visueel worden bijgestaan door kunstenaar VJ Vingerverf.

In de tweede zaal ook louter toppers. Deze zaal zal worden geopend door Vier resident/organisator en teddybeer Thijs Leenders. Deze man weet het publiek altijd te verrassen, de ene keer met dikke acid, de andere keer met een gevoelige houseplaat, wat zal het dit keer zijn? Een andere Vier resident, Roger Gerressen, mag ook niet ontbreken in deze zaal. Deze housekoning, producer, dj en organisator van Sofa Rockers weet wel hoe je een feestje moet bouwen. Kwaliteit op zijn Rogers. Zaal 2 wordt afgesloten door Daan Anders. Wie kan dat anders dan Daan. Deze liefhebber is niet alleen altijd aanwezig op menig feestje en efter, hij is tevens een toffe peer, vriend van de familie, en een talentvolle dj/producer.

Een ding is zeker; vette techno, dikke house en versleten wandelschoenen staan centraal deze nacht. Er is geen voorverkoop, en voor een tientje sta je binnen te knallen. Wees er op tijd bij want dit gaat iets legendarisch gaan worden.

5 opmerkingen

Jaaaa, dit wordt echt helemaal te gek! Gekkenhuuuuuus
 
geakkkkkkkkk