Partyflock
 
­ Nederland

Aanstaande zaterdag Phunk Division in Catwalk

gepubliceerd door , op
Phunk Division heeft van zich laten horen met drie edities in de Rotterdamse Catwalk, met Aril Brikha, Mathias Kaden en Gregor Tresher die heerlijke sets hebben neergezet, aangevuld met kwaliteit van eigen bodem. Over eigen bodem gesproken, deze zomer komt Phunk Division met een special op zaterdag 10 juli met top dj's uit alle windstreken van ons land!

Met trots presenteert Phunk Division Darko Esser in de fijnste tunnel van de havenstad. Darko is de man achter Wolfskuil Records en is de programmeur voor elektronische muziek van het befaamde Doornroosje in Nijmegen. Sinds zijn eerste releases uitkwamen is hij steevast te vinden op de beste party's als dj en in de charts van de groten der aarden als producer.

Nog zo eentje die tot de top van Nederland behoort is Juan Sanchez. Vele ijzersterke releases staan op zijn naam en onlangs is hij zijn eigen clubavond Format in Amsterdam gestart in de nieuwe club AIR. Maar waar het natuurlijk om gaat op Phunk Division zijn de sets van deze man, die sublieme mixen van emotie, energie en ritme zijn, verpakt in vette house- en techno grooves. Juan Sanchez mag je zeker niet missen in de Catwalk!

Wie op deze special zeker niet mag ontbreken is Catwalk resident en organisator van 300MPH, Joey Daniel. Zijn eigen avonden zijn inmiddels een begrip in het land, zijn eerste release is inmiddels uit en draaien doet hij op de dikste feesten. In deze Nederlandse line up vertegenwoordigt hij Rotterdam, wat hij steeds meer ook buiten Rotterdam doet en zoals we van hem gewend zijn zal hij dat met verve doen op Phunk Division.

Alsof er dan nog niet genoeg opzwepende grooves door de Catwalk rollen doet Phunk Division er een schepje bovenop met een live act die werkelijk om van te smullen is. Uiteraard ook van Nederlandse bodem en wel uit Amersfoort komen de mannen van Loops. Met releases op Outland Records, Wolfskuil Records en Neovinyl zijn deze heren al een tijd erg goed bezig en het zal niet de eerste keer zijn dat ze de Catwalk op zijn kop zetten.

Naast deze Nederlandse line up staat ook resident Nick de Morsain op het menu, die met zijn Phunk Division Rotterdam keer op keer trakteert op heerlijke feestjes in de Catwalk. Zijn warme sets horen thuis op Phunk Division en sluiten haarfijn aan op de sets van de artiesten die hij nauwkeurig selecteert en overal vandaan laat komen.

De deuren zijn open vanaf 23.00. Tickets kosten 10,00 euro in de voorverkoop. Voor meer informatie over de voorverkoop zie: www.catwalkclub.eu of bij TicketScript