Partyflock
 
­

Dancetour Leeuwarden

gepubliceerd door , op
Zondag 4 juli komt Dancetour weer naar Het Oldehoofsterkerkhof in Leeuwarden. Van 13.00 uur tot 22.00 uur draaien de DJ's Sunnery James & Ryan Marciano, Chuckie, Marco V, Afrojack en Kay Wilder. Daarnaast draait ook Leo Loco, de winnaar van de Dancetour DJ Knock Out, om half drie zijn set. Dancetour is toegankelijk voor iedereen en helemaal gratis!

Dancetour Leeuwarden
Dancetour wordt om 13.00 uur geopend door Kay Wilder. In 2008 won hij de Dancetour DJ Contest
en geldt op dit moment als een van Nederlands aanstormende dj-talenten. Met boekingen door heel Nederland en Europa staat hij aan de wieg van een grote carriere. Zo staat hij onder andere in Club Noa, Doozo en Beachclub Vroeger. Om half drie is het de beurt aan de winnaar van de Dancetour Knock Out 2010, Leo Loco. Hij won op 8 juni de finale in Club Noa. Tegen drie uur neemt Afrojack de draaitafels over. Afrojack is inmiddels een gerenommeerde naam in de Nederlandse club scene. Met al vele dance tracks op zijn naam, een veelvoud aan remixen en een eigen platenlabel is deze DJ inmiddels wel talent af. Na Afrojack is het de beurt aan Marco V. Hij is al lange tijd succesvol. Zo had hij in 2001 al een grote hit met “Godd”. Ook in 2009 was hij niet weg te denken uit de dance scene met hits als “Coma aid” en “Unprepared”. Hij is één van de vaste DJ's op de evenementen van Dancetour en dit jaar draait hij ook op Dancetour Leeuwarden. Om half zeven zijn de draaitafels voor Chuckie.

Deze Nederlandse DJ afkomstig uit Suriname heeft al meerdere malen een Top 40 notering behaalt met verschillende singels. Hij wordt ook wel “The King of Mixing`genoemd. Hij heeft zijn eigen feest Dirty Dutch in de Amsterdam RAI en draait daarnaast op talloze evenementen wereldwijd. De afsluiter van Dancetour Leeuwarden is tot tien uur in handen van het duo Sunnery James & Ryan Marciano. Zij zijn het nieuwe duo in de Nederlandse house scene. Zij treden overal op met hun eigen diepe en funky housesound. In februari stonden zij nog in een uitverkochte Heineken Music Hall.

Voor degene die om tien uur nog niet uit gefeest zijn wordt er samen met Club Noa een officiële
Dancetour Afterparty georganiseerd. Van 22.00 uur tot 03.00 uur draaien hier de DJ's Jaz von D, Dani L Mebius en Ricardo Silvio. Entree gratis!

Programma Dancetour Leeuwarden 2010
Hosted by MC Villain
Visuals by Kitsune.TV
13.00 - 14.30 uur Kay Wilder
14.30 - 15.00 uur Leo Loco( Dancetour DJ Knock Out winnaar)
15.00 - 16.30 uur Afrojack
16.30 - 18.30 uur Marco V
18.30 - 20.00 uur Chuckie
20.00 - 22.00 uur Sunnery James & Ryan Marciano

Meer informatie over Dancetour en Dancetour projects is te vinden op www.dancetour.nl

4 opmerkingen