Partyflock
 

Xplode, grootste harder styles festival van het Noorden

gepubliceerd door , op
Xplode
2 juni 2010
FeestXplode · The Dark Dominion
Datumzaterdag 14 augustus 2010
WinactieXplode actiegesloten
LocatieDe Groene Ster Site
Na het succes van de eerste editie in 2009 is SQ8 Full Throttle aan de gang voor Xplode 2010. Dit jaar is gekozen voor een grotere opzet, met meerdere area's en meer dan 40 Dj's. Grote namen als Paul Elstak, Headhunterz, Noisecontrollers, Nosferatu, Outblast, Shadowlands Terrorists Live en nog veel meer cracks zullen op 14 augustus naar Leeuwarden komen om de bassen flink te laten knallen.

SQ8 heeft als organisatie ook grote betrokkenheid bij het lokale talent en heeft dan ook in de programmering flink wat ruimte gereserveerd voor lokale toppers. Friese helden als Da Pauli, Silver Nikan, Diabolic en MC Da Mouth of Madness gaan hand in hand met Groningse helden als D-Noize en Hazes en de nieuwe ster MC Out of Control. Uit Noord Holland komen The Informer, Prankster, Terminal en Vavaculo.

Ook het populaire concept House the 90s van dj Marlin en MC Da Mouth of Madness vindt deze keer een plek op Xplode in de Ravers Realm area. Met namen als Waxweazle, Gizmo(Dreamteam),Uzi, Marlin en nog veel meer komt ook the oldschool weer goed aan bod.

Vorig jaar kreeg SQ8 veel lof vanwege het indrukwekkende waterpodium en het straalvliegtuig dat prominent voor de dj's in het water lag. De Groene Ster, dat voor de gelegenheid is omgedoopt in 'The Dark Dominion' zal ook voor de komende editie bol staan van de special effects en visuals.

De kaartverkoop voor Xplode is inmiddels in volle gang en tickets kosten regular € 30,00,- (ex fee), verkrijgbaar via adressen als Free Recordshop, Primera, Musicstore en ook online via, Easyticket en de eigen website. (www.xplode.nl).

Via de SQ8 partner Event Travel kun je op 14 augustus op een slimme manier naar Xplode. Je kunt opstappen in een groot aantal plaatsen in Noord Nederland. Naast een busplaats is het voor Xplode ook mogelijk een combikaart te reserveren. Een combikaart is een busticket en een entreekaart voor Xplode. Je krijgt dan een interessante korting en bespaart ook nog eens op de voorverkoopkosten. Bovendien hoef je de deur niet meer uit omdat je ze gewoon op deze website of telefonisch kunt boeken. www.eventtravel.nl

Heb je zin om een nachtje te blijven? Dan kun je camperen op de Xplode festivalcamping. www.dekleinewielen.nl. check www.xplode.nl voor je tickets en overige info.

10 opmerkingen

beetje jammer dat noisekick er niet meer tussen staat (n)
dan wordt Decibel een weekje later!
Dit wordt vast een mooi feestje.....maar Thunderdome in belgie gaat voor jwt
Artiest {SHOWLIST artist 42991, 62042}
Ook het populaire concept House the 90s

8) toch wel
Beetje jammer van de eindtijd... Dan begint voor mij het feessie meestal pas... :roflol:

Ooit was hier 'Frozenlands' als ik me het goed herinner...

Kijk dat was gewoon 3 dagen achter elkaar, tentje destijds (per ongeluk) tussen de Metal en Hardcore tent opgezet.. En gaan!!! :woop:

Ik wens iedereen veel plezier daar! En zorg allemaal goed dat jullie de genotsmiddelen goed verbergen...

Ik heb zo flauw vermoeden dat hier lekker 'flauw' over gaan doen met dit feest... :jaja:
Uitspraak van PROTOCOL X™ op zaterdag 3 juli 2010 om 02:15:
Beetje jammer van de eindtijd... Dan begint voor mij het feessie meestal pas..

hahaha idd! :hyper:
heeft iemand nog tickets te koop?
plz stuur zsm prive bericht !!