Partyflock
 
­ Nederland
Element Spinnin' Records is niet algemeen zichtbaar!
Element Spinnin' Records is niet algemeen zichtbaar!
Element 2 Play is niet algemeen zichtbaar!

Last minute wijziging in de line-up van het Royals dance event

gepubliceerd door , op
Royals
20 mei 2010
Helaas is vandaag het bericht binnen gekomen dat Ron van den Beuken een zwaar ontstoken schouderkom heeft en een daardoor veroorzaakte hoge koorts. Vanwege een negatief dokters advies is Ron helaas niet in staat om zijn optreden vanavond in Doozo Leeuwarden te volbrengen.

Gelukkig is de organisatie van Royals erin geslaagd een meer dan waardige vervanger voor Ron te boeken. Niemand minder dan de internationale dj/producer Maarten de Jong zal vanavond acte de presence geven. Dat geluk en ongeluk soms hand in hand gaan blijkt vanavond: Wegens een last-minute canceling van Maarten's boeking in Bangor, Ierland, hebben we hem voor vanavond exclusief vast kunnen leggen om één van zijn zeldzame optredens in Nederland te doen. Maarten's sound is een combinatie van electro, techno, minimal en trance.

Maarten de Jong is bekend van o.a. zijn zeer succesvolle radio show "Solid Sessions", zijn vele producties op Nederlands succesvolste platenlabel Spinnin' Records en produceerde samen met Ron van den Beuken de 538 Dance Smash “Life's 2 Short”. Maarten's tracks worden vol gesupport door o.a. Marco V, Sander van Doorn, Ferry Corsten en Armin van Buuren.

Timetable:
23.30 - 01.00 Kay Wilder (Dancetour Leeuwarden 2009, Club Noa, SPX Mondo Records)
01.00 - 02.30 Maarten de Jong (Spinnin' Records, 2 Play)
02.30 - 04.00 Jay G (D.U.T.C.H. Radio, Summerdance Festival Weekend)

1 opmerking

Beterschap Ron!

Zeker weten dat vanavond met Maarten ook het dak eraf zal gaan (Y)