Partyflock
 
­ Nederland

Gregor Tresher

gepubliceerd door , op
Aanstaande zaterdag is het weer hoogtijd voor de derde editie van Phunk Division. Na optredens van Aril Brikha en Mathias Kaden is het ditmaal aan de Duitse technogigant Gregor Tresher om eens flink te huishouden in de Rotterdamse Catwalk!

Gregor Tresher gaat inmiddels alweer een aantal jaartjes mee in de dance scène. Vanaf begin jaren 90 speelde hij alles tussen deephouse, techhouse en techno. Zijn inspiratie kon hij opdoen met dj optredens in steden zoals Londen, Barcelona, Sao Paulo, Toronto, Moscow, Parijs en New York. Met zijn 'Still EP' in 2004 plaatste hij zich tussen de top van de Europese techno artiesten. Na vele succesvolle releases zoals, Neon, Full Range Madness, The Wombat en The Now People op labels als Intacto, Cocoon, Great Stuff en Rebel One, kwam zijn langverwachte debuutalbum ''A Thousand Nights" uit, die met open armen in de scène werd ontvangen. In datzelfde jaar werden er verscheidene releases afgevuurd op labels als Moon Harbour Records en Sci+Tec. Naast zijn release op het prestigieuze label Ovum recordings van Josh Wink bleek 2009 ook een belangrijk jaar te zijn met vele ontwikkelingen zoals het opzetten van zijn eigen label ''Break New Soil Recordings''. Op dit label zijn verschillende tracks / remixen te vinden van top artiesten als Karotte, Markus Fix, Robert Dietz, Juan Sanchez, Daniel Sanchez, Daniele Papini, Anton Pieëte en Gregor Tresher zelf. Met primeurs als Kaden en Tresher in Catwalk gaat Phunk Division stevig door. Verwacht een prime time dj set van Gregor Tresher waar zijn meesterwerken ongetwijfeld in te horen zijn.

De opening van deze avond is in handen van Utrechts trots Dimzen. Deze graag geziene gast heeft menig feestje met zijn warme sound op z'n kop weten te zetten. Naast dj optredens bij o.a. Cocoon, Timewarp en Voltt heeft hij een rol als resident en promotor van 8Bahn. Na deze muzikale hoogstandjes is het aan Nick de Morsain, één van de residents van Phunk Division en Catwalk, om de avond knallend af te sluiten. Op de voorgaande edities opende Nick de avond, maar voor deze editie trommelt hij de Limburger Joost van Santen op om samen tot vroeg in de ochtend de laatste klanken door de tunnel heen te sturen.

Timetable
23.00 - 01.30 Dimzen
01.30 - 04.00 Gregor Tresher
04.00 - 06.00 Nick de Morsain
04.00 - 06.00 Joost van Santen

De deuren zijn open vanaf 23:00. Tickets kosten 12,00 euro in de voorverkoop. Voor meer informatie over de voorverkoop zie: https://www.ticketscript.com/shop_plus.php?org_id=1707#9001;

2 opmerkingen

nog 2 nachtjes slapen en dan weer lekker los!!
Mss na GZG ff n dansje doen op de fijne tunes van Dimzen, Tresher en Joost.
Zo niet, have fun guys. (Y)