Partyflock
 
­ Nederland

Het fabeltjesstrand festival
Het fabeltje is bijna werkelijkheid

gepubliceerd door , op
Nog ongeveer 30 dagen en de tijd is daar: De tweede editie van het Het Fabeltjesstrand komt eraan! Sowieso staat nu al vast dat de voorgaande editie meer dan geëvenaard wordt! Om alvast in de stemming te komen hier alvast het laatste nieuws:

Muz-muz-muzika:
Vanuit de Cocoon-stal is vernomen dat de heren Fix en Tietjen er erug veel zin in hebben. Check hier alvast een fijn setje op op te warmen. Speciaal voor dit jaar wordt er een 2e stage gebouwd, waar je heerlijk kan shaken met je voetjes in het strandzand. Is de gehele line-up je nog niet bekend? Check dan snel www.fabeltjesstrand.nl voor alle informatie. Check hier hyperlink: http://soundcloud.com/chris-tietjen/chris-tietjen-live-phonica-vs-cocoon-t-bar-london-10-04-2010

Ber-ber-bereikbaarheid (ook voor Utrecht en Amsterdam):
Het Het Fabeltjesstrand ligt lekker ver buiten de bewoonde wereld vandaan, maar is meer dan goed te bereiken. De gehele dag rijden er pendelbussen vanaf station Nijkerk naar het Erkemederstrand. Het Het Fabeltjesstrand stopt relatief later dan andere festivals. Daarom worden er vanaf 01:00 pendelbussen ingezet die in zijn geheel, na een korte tussenstop in Nijkerk- doorrijden naar Amersfoort CS. Onze vrienden van Connexion zorgen voor de aansluiting met een nachtbus van Amersfoort naar Utrecht, waar je aansluiting kan vinden op het nachtnet. Kom je met de auto is het maar 10 minuten rijden vanaf de A28 afslag Nijkerk. Goed te bereiken dus!

Ooo-oo-ranje:
Mocht het Nederlands elftal zich plaatsen voor de wedstrijd op 3 juli? Geen nood! Je hoeft tijdens het festival geen moment van de wedstrijd te missen.

Zwem-zwem-zwemmen:
Aan het festivalterrein ligt één van de intiemste strandjes van Nederland. Uiteraard mag hier weer gebruik van worden gemaakt. Nudisten worden niet geweerd en de organisatie zorgt voor de badmeester en de zwembandjes.

Buik-buik-buikje
Na het succes van vorig jaar zal Ala Marchal te Nijkerk weer ervoor zorgen dat er (genoeg) te eten is op het festival. Verwacht eerlijk en gezond eten voor een degelijke prijs. Uiteraard is er ook genoeg te drinken en heerlijk vers geplukte fruitcocktails (ja, die plukken ze). Met prijzen uit 2006 zijn de kosten voor een biertje toch een stuk draaglijker.

Deec-deec-decor:
Ook dit jaar wordt alles uit de kast getrokken om te zorgen voor een fabelachtige totaalbeleving! Globalicious zal op ludieke wijze aandacht vragen voor een duurzamere wereld. Omdat er ook lekker gechilled moet worden, is in de Arabische woestijn, speciaal voor het Het Fabeltjesstrand een authentieke bedoeïenenten opgebroken om per ezel naar het Erkemederstrand vervoerd te worden. Hier zal hij dienst doen om onder het genot van een waterpijpje heerlijk te genieten van de ondergaande zon. Ook zal het strand dit jaar weer vol liggen met heerlijke matrassen en bankstellen met een verhaal.

Tick-tick-tickets:
De kaartverkoop loopt lekker hard. Uiteraard zijn de tickets te bestellen via www.fabeltjesstrand.nl. Deze kaarten zijn ook te bemachtigen via de Lemon vestigingen in Amsterdam, Utrecht en Amersfoort. In Nijkerk zijn de tickets tevens te verkrijgen bij de Ala Marchal. Tickets kosten nog steeds maar 19 euro.

Oké, jullie zijn weer he-le-maal op de hoogte. Houd www.fabeltjesstrand.nl in de gaten voor het laatste nieuws!

Oogjes toe en snaveltjes dicht! Tot 3 juli 2010!

8 opmerkingen

laten we 't niet hopen,een wedstrijd om de 3e plek,maar op de finale de dag d'r op!!!!
Uitspraak van PunterXX op maandag 7 juni 2010 om 15:43:
laten we 't niet hopen,een wedstrijd om de 3e plek,maar op de finale de dag d'r op!!!!

dudeeee het is de kwartfinale he ;-)
Mochten we 2de worden in de poule dan moeten we op 3 juli gaan strijden!!!
heb er hatsikidee veel zin an :-)
laatste aanpassing
Alleen voor fitzpatrick moet ik hier al bij zijn :D
leuk dit!! humor! eerst pleasure island. dan hier even kijken denk ik