Partyflock
 
­ Nederland

Royals keert knallend terug in Doozo

gepubliceerd door , op
Royals
20 mei 2010
Afgelopen januari zou het één-jarige bestaan van de Royals evenementen al gevierd worden met een van Nederlands succesvolste dance-producers Ron van den Beuken. Helaas sneeuwde Nederland deze avond compleet dicht en kon de Zuiderlijke trance-held niet naar het hoge Noorden komen. Om de vele fans in het Noorden niet teleur te stellen keert Royals in juni terug met een heerlijke lijn omhoog met Kay Wilder, Ron van den Beuken en Jay G.

Line-up:
De avond wordt om 23.30 uur geopend door Kay Wilder. Kay Wilder stormt op dit moment de Nederlandse uitgaansscene binnen met indrukwekkend optredens tijdens o.a. High Contrast Night, Marco V & Kay Wilder in Club Noa en Beachclub Vroeger. Ook het buitenland begint oor te krijgen naar dit nieuwe Nederlands talent, zo stond Kay in de afgelopen weken o.a. in Duitsland en Tsjechië als headliner tijdens diverse evenementen. Productioneel gezien breken er spannende tijden aan. Met Kay’s laatste release “Poetry Clash” op het Britse SPX Records (Mondo) verschijnen er binnenkort nieuwe releases waaronder “Bringin’ People Together“, het 2010 Anthem voor de Dancetour Roosendaal Festivals. Vanaf 01.00 uur zal Ron van den Beuken plaatsnemen in de dj-booth. Ron van den Beuken mag zich met recht Nederlands succesvolste dance-producer noemen. Ron bezit de unieke vaardigheid om van de meest opzwepende trance-sounds voor een groot publiek te produceren.

Sinds 2003 wist Ron al vele malen de Dance-Smash te scoren op Nederlandse populairste radiostation met nummers als Timeless, Overdrive en Life’s to Short. Het kunstje is hij nog altijd niet verleerd, we vinden Ron op dit moment dan ook weer terug in de meest toonaangevende line-ups zoals Trance Nation: Eddie Halliwel, Tranceformers en Queen Dance in Zwolle. Reden te meer om trots te zijn dat Ron zaterdag 12 juni zijn platen speciaal in Doozo komt draaien. Vanaf 02.30 uur zal de goedlachse lokale trance-held Jay G zich van zijn beste kant laten zien. Jay G won in 2007 al de Dancetour dj-contest en is bekend van zijn radioshows ‘Hopes ’n Miracles’ en ‘D.U.T.C.H Radio’ op het Amerikaanse party107.com internetstation. Hiermee weet hij wekelijks vele tranceliefhebbers wereldwijd te boeien. Jay G’s passie voor trancemuziek maakt zijn dj-set één om naar uit te kijken en belooft daarom ook een meer dan waardige afsluiter te zijn van deze Royals editie.

Locatie & entree:
De Doozo opent om 23.00 haar deuren en vanaf 23.30 uur zal de Royals sound uit de boxen klinken. Doozo staat bekend om haar moderne uitstraling en relaxte sfeer. Dit, aangevuld met de LED-verlichting, lasers en visual wall, zijn de ingrediënten die de avond compleet zullen maken. Entree is wederom geheel gratis. Echter wordt er wel een maximaal bezoekersaantal van 300 aangehouden. Kom daarom op tijd naar deDoozo aan het Ruiterskwartier in Leeuwarden. Voor gegarandeerde entree kan er wederom gereserveerd worden door een e-mail te sturen naar info@doozoleeuwarden.nl.