Partyflock
 
­ Nederland

Eénjarig jubileum Eclectasy in Crystal Venue

gepubliceerd door , op
Eclectasy
16 juni 2010
FeestEclectasy · 1 year anniversary
Datumvrijdag 9 juli 2010
WinactieEclectasy actiegesloten
LocatieCrystal Venue
Eclectic, house is hot. Vooral als de artiesten het brengen zoals het hoort.
Kortom, wat is er nou heerlijker om een artiest op dat gebied lekker zijn of haar gang te laten gaan? Geen draaiboek, geen standaard beat-mix setjes, maar gewoon lekker los en freestyle spinnen. Dat laatste citeert Nonchadance ook letterlijk naar haar artiesten toe, zodat ook zij weten dat ze voor publiek komen te staan die niks anders willen dan eens even lekker los te gaan op de eclectic beats van die avond.

Eclectasy is dus oprecht een echt eclectic, house evenement met ook nog eens een sterk staaltje glamour, kwaliteit en goede headliners. Het mengen van sjieke aankleding in combinatie met een goed uitgedacht licht plafon inclusief de wel bekende lasertechniek maken het concept af.

Het concept begon allemaal in de zomer van 2009, in een gezellig maar toch ook ontdeugende bar-dancing in Breda. Met artiesten destijds als: Billy the Klit, The Bassjackers, Lucky Charmes en residenten als BIGGI en Mart Funks. Men ontdekte al gelijk dat het een concept was waar de
organisatie naast een sterke line up ook behoorlijk creatief is met de aankleding van de locatie. Kortom, dit concept kan men letterlijk en figuurlijk typeren als een: "High Quality House Party."

Speciaal voor het 1 jarig jubileum besloot de organisatie dat juist deze editie in een top locatie gegeven moest worden, een locatie als Crystal Venue. Na deze bevestiging begon de o zo stress volle taak, welke artiesten moeten voor deze "line up" benadert gaan worden?

Een verjaardag feestje zou een verjaardag feestje niet zijn zonder verrassingen natuurlijk. Dus daarom besloot de organisatie de artiesten die benadert zijn nog even voor zich te houden. Wel is al bekent dat ze gekozen hebben voor een nette deurprijs deze avond van tien euro. Dus we adviseren de party people die zich voor dit concept aangesproken voelen vooral dit feest in de
gaten te blijven houden want, wie jarig is moet wel een goed feestje gaan bouwen.

5 opmerkingen

Ik hoorde van een zeer verrassende en nette Line-Up... (y)
 
Uitspraak van Clubber op maandag 31 mei 2010 om 22:34:
Ik hoorde van een zeer verrassende en nette Line-Up...

Ben erg benieuwd .. hou hem zeker in de gaten.
Uitspraak van Clubber op maandag 31 mei 2010 om 22:34:
Ik hoorde van een zeer verrassende en nette Line-Up... (y)

Kreeg inderdaad al het gevoel dat mijn gesprekken afgeluisterd werden... :p

Entourage is ondertussen ook weer besteld!
laatste aanpassing