Partyflock
 
­

Muziek en Meer festival · 2010

gepubliceerd door , op
Op zaterdag 3 juli 2010 vindt de tweede editie van het Muziek en Meer festival plaatst aan de rand van Haarlem met Spaarnwoude met een muzikale mix van pop, rock, soul & dance van diverse topacts. Muziek & Meer is een beachfestival op het privéstrand van Villa Westend met een groot drijvend podium op het water, mega overkapping, cocktails, lounge, salades & fingerfood, bier & bubbels, massages en meer…

Vanaf 14.00 uur start Muziek en Meer festival met summer lounge muziek van de lokale DJ's Friso & Dave waarna DJ Jos van wild fm vanaf het drijvende podium op het water zal gaan draaien. Geniet op het strand tijdens de ondergaande zon van de live band Audioknights, finalist Grote Prijs van Nederland. Hierna staat Miss Montreal op het programma. Gevolgd rond 20.00 uur door Alain Clark met zijn band & vader Dane, ruim een uur live on stage!

Daarna is het dansen geblazen. De DJ's van Kraak & Smaak staat altijd garant voor een spetterend optreden. De dag wordt knallend afgesloten door mister Loveland: DJ Marnix. De altijd charmante Lex Empress is de host tijdens Muziek en Meer festival.

Vorig jaar kwamen tijdens Muziek en Meer festival zo'n 1500 mensen naar de waterkant. Dit jaar moet het festival verder groeien. "Alain is al jarenlang een bekende artiest in Haarlem & omgeving. We kiezen dit jaar voor landelijk bekende artiesten om voor een breed publiek een aantrekkelijk beachfestival te organiseren. In de middag begint het festival met zomerse lounge en brasil tunes, aangevuld met fingerfood, life cooking van de BBQ, cocktails & prosecco en met massages & life painting wordt het strand aan de waterkant een echt festivalterrein" aldus de organisatie.

Parkeren is gratis op het naastgelegen parkeerterrein, ruime fietsenstalling & lockers zijn aanwezig. Boven het festivalterrein hangt een grote mega parasol dus je staat altijd droog.

Tickets zijn € 29,50 ex. fee en zijn verkrijgbaar via www.ticketservice.nl, www.muziekenmeer.nu, Free Record shops en de bar van Villa Westend. Meer informatie over het beachevent van Haarlem deze zomer is te vinden via de
website www.muziekenmeer.nu

2 opmerkingen