Partyflock
 
­ Nederland

Infinity Festival uitgebreid met vierde stage
En bekroond met officiële after

gepubliceerd door , op
Met nog minder dan twee maanden te gaan, maakt Infinity Festival op zaterdag 10 juli aanstaande haar tweede debuut. Het festival, dat zich vorig jaar ruimschoots heeft bewezen in de house- en technoscene, presenteert vol trost een extra stage vol Nederlands talent uit de scene. Aphrodite, de vierde stage, zal worden gehost door de jonge en creatieve organisatie KopjeK Creatives uit Groningen. Olene Kadar, zonder meer koning live-act 2010, is één van de acts die Aphrodite het feestelijke technoleven gaat inwijden.

De extra stage…
Aphrodite is de godin van niet alleen de liefde, schoonheid en seksualiteit, maar ook van de vruchtbaarheid. En vruchtbaar wordt het, dankzij de jonge en creatieve geesten van KopjeK. KopjeK zal de stage van Aphrodite bevruchten met een flinke dosis creatief Gronings dj-talent waaronder KopjeK resident Gökhan en het talentvolle dj duo TimundLukaz. Present zijn ook Massier, Arwin Lee en de knotsgekke technopomper Harde Baas. Deze Groningse helden zijn inmiddels onmisbaar in het noordelijke underground circuit. Naast Groningse worst presenteert CosmoCAD ook haar eigen Don Do'nuts, Chris tc en Kyoshi. Het pakketje zal worden aangevuld door niemand minder dan Olivier Weiter die onlangs nog een 11 uur durende set in Berlijn draaide. Daarnaast is daar nog Utrechts trots Wesdex en komt mr Drumcomplex speciaal vanuit Duitsland over om het rijtje compleet te maken. Zoals men KopjeK kent van de verrassende, vreugdevolle en onvervalste underground en technofestijnen, zal ook deze KopjeK Aphrodite area worden omgetoverd tot een waar raveparadijs.

Een uur langer door…
Maar… dit was nog niet alles! Cosmodance en Not Now! I'm Dancing! Productions begrijpen als geen ander dat de een feestje nooit lang genoeg kan duren. Daarom is besloten het festival een uur later te laten eindigen en er dus 13 uur lang non stop gefeest kan worden! Voor het eerst in 35 jaar zal Almere een hele dag worden getrakteerd op het best mogelijke geluid.

Én de afterparty…
Een festival is niet compleet zonder afterparty. In de Flexbar te Amsterdam zal vanaf 23.00 uur het feest worden voortgezet. De verrassende line-up die je niet ieder weekend in Amsterdam wordt aangeboden, maken de after tot een waardige afsluiter van de dag. Verdeeld over twee zalen kun je nagenieten van:

Infinity
Felix Kröcher
Mollono.Bass
Wesdex
Live: Egbert
Live: Olene Kadar

CosmoCAD
Chris tc
Dave Ellesmere
Don Do'nuts
Drumcomplex
Felix Lebon
Kyoshi
Tek-No-Bee
The Welder
Ven

Tickets en winnen…
Heb je inmiddels kaartjes gekocht of ben je van plan deze binnenkort te halen? Dan maak je kans op een upgrade naar VIP. Je krijgt dan entree via de VIP-ingang, backstage, twee gratis tokens voor drankjes, een gratis kluisje en twee gratis entreekaartjes voor de afterparty.

Tickets zijn verkrijgbaar via Paylogic, de website van Infinity Festival en van CosmoCAD.

Informatie…
Kijk voor meer informatie op www.comsocad.com en www.infinityfestival.nl
En blijf op de hoogte van de ontwikkelingen via Facebook, hyves en Twitter.

Tot slot…
Liefde voor muziek, passie voor het feest en een hart voor de scene, dat is Cosmodance. Why set the sky as the limit, when you can reach Infinity?

15 opmerkingen

Artiest {SHOWLIST artist 41497, 51180}
Zo jammer dat ik hier niet bij kan zijn...
Nog een uur langer feest _O_ YEAH
Artiest {SHOWLIST artist 76651, 45830}
Uitspraak van Paulus de Kalebouter op donderdag 27 mei 2010 om 09:52:
Martin! Dikke boeking, ouwe.

Meeten we elkaar ff daar? Neem jij de sterretjes mee, draai ik de platen! ;)
 
Wat een feest! 8)
fijne after :jaja:
 
zit nog steeds te twijfelen , ook kijken of ik het finc allemaal ga redden je moet daar zelf ook drinken..
Een tweede debuut... ;)
 
:cheer:
Uitspraak van verwijderd op donderdag 27 mei 2010 om 17:26:
zit nog steeds te twijfelen , ook kijken of ik het finc allemaal ga redden je moet daar zelf ook drinken..

zonde, met de earlybird had je 10 gratis muntjes gehad :(
 
Het zoveelste positieve nieuws, goed bezig :)
 
ja weet ik was een beetje te laat daarmme me geld was later gestort.
hou hem nog als optie