Partyflock
 
­ Nederland

B4 Festival
A new Revolution of the harder styles in Bergeijk

gepubliceerd door , op
Op zaterdag 28 augustus 2010 wordt het B4 Festival georganiseerd. Het festival zal gehouden worden op Waterlaat in Bergeijk. Van 2 uur 's middags tot 2 uur 's nachts zal op 3 stages de top van de hardere stijlen hun visie ten gehore brengen. Dit betekent 12 uur lang de beste hardstyle, hardcore en classics door een overpowered geluidssysteem. De gemeente Bergeijk heeft namelijk géén geluidslimiet opgelegd!

Locatie
Het B4 Festival vindt plaats op Waterlaat in Bergeijk. Bergeijk ligt ongeveer 20 kilometer onder Eindhoven en is goed bereikbaar met de auto. Bij het festival zal een parkeerplaats aanwezig zijn. Het terrein biedt plaats aan 5000 bezoekers.

Line-up
Op het B4 Festival zijn 3 area's aanwezig met een selectie van de beste nationale en regionale artiesten! Area 1: B4 Open air mainstage, De mainstage staat in het teken van hardstyle waarin het hardstyle-label Fusion Records de boventoon zal voeren. Samen met de lokale helden zorgen zij voor een flinke portie beukgeweld!

Line-up: Stereox, Brilliant, Bash, In-Phase, VNG, Local Overdose, The Frequencerz, Titan, Slim Shore, The Pitcher, B-Front, Dozer, Dweazle, System Overload, Hosted by: MC Renegade.

Area 2: Inqubator
De Inqubator area staat in teken van hardcore. Hier zullen de beste nationale en regionale hardcore djs de grond laten trillen. Alle verschillende stijlen van de hardcore zullen hier ten gehore worden gebracht. Van de vroege Early Hardcore via de lekkere mainstream naar het hardere beukwerk. Een ding is zeker: de echte hardcore liefhebber komt hier niets tekort!

Line-up: Basscreator, Brain Attack, Leag, Mantis, Antrax, Freeze, Only, Critical Damage, Weapon X, System Overload, J.D.A., Ophidian, Nitrogenetics, Nosferatu, Artek, Endonyx, Hosted by: MC Scorpio & MC Sjoukes.

Area 3: Hi-Tec (hosted by Radio Hitec.nl)
House, (Hard)Trance en classics; In deze tent kun je alles verwachten. Van relaxte housevibes tot beukende klassiekers. Radio Hitec host deze area. Ook zal er de hele dag live gestreamed worden via www.radiohitec.nl. HiTec heeft met veel zorg de line-up samengesteld. We kunnen met trots de volgende namen alvast presenteren:

Line-up: Cor Fijneman, Ron van den Beuken, Impression (aka. M4ny M0re), Shurendi, DirtyDice, Stefan K, Francois.

De volledige line-up van de Hi-Tec area wordt in juli bekend gemaakt. Houd de website en Partyflock in de gaten! Kaarten voor B4 Festival kosten in de voorverkoop €19.50 (ex fee), maar voor de vroege beslissers zijn er ‘ik-wil-er-goedkoper-naartoe kaarten' beschikbaar gesteld voor slechts €12.50 (ex fee). Het enige wat je daarvoor moet doen is vóór 17 juli 2010 een kaartje halen. Uiteraard zijn er op de dag zelf (mits het uitverkocht is) kaarten beschikbaar aan de deur. Deze kaarten kosten €25,-.
De kaarten zijn verkrijgbaar bij Timoco en alle BelCompany filialen.

13 opmerkingen

De gemeente Bergeijk heeft namelijk géén geluidslimiet opgelegd!

Area 1: B4 Open air mainstage

Klinkt goed! :) :bounce:
Bergeijk heeft namelijk géén geluidslimiet opgelegd!

Wat klinkt dat lekker!
Dat ziet er goed uit(y)
Artiest {SHOWLIST artist 169301, 118585, 90218, 54882}
yes... online!

Zien jullie allemaal in bergeijk!
Vette hardcore line up! Alleen jammer dat Re-action niet meer mogelijk is in Valkenswaard, maar een goede oplossing van de organisatie :D
laatste aanpassing
 
geile line up
Uitspraak van .Stef. op donderdag 27 mei 2010 om 17:49:
hardcore line up! Alleen jammer dat Re-action niet meer mogelijk is in Valkenswaard, maar een goede oplossing van de organisatie

op reaction site staat wat anders ;)
Uitspraak van .Stef. op donderdag 27 mei 2010 om 17:49:
Alleen jammer dat Re-action niet meer mogelijk is in Valkenswaard, maar een goede oplossing van de organisatie

Petitie voor Re-Action Outdoor effectief
Geplaatst op 20-04-2010 14:22

Bedankt! Actie geslaagd!

Zoals jullie misschien al in diverse regionale media hebben kunnen lezen of via via hebben gehoord heeft het protest van de Re-Action Outdoor Crew, tegen het niet verlenen van een vergunning door de gemeente Valkenswaard voor de 3de editie van hun festival, succes gehad. De plaatselijke VVD had het bericht in de krantenberichten gelezen en stelde pittige vragen aan het college van Burgenmeester en Wethouders. Toen het college geen duidelijk antwoord kon geven over de toekomst van Re-Action Outdoor heeft de VVD in de daarop volgende raadsvergadering twee weken later een motie ingediend die unaniem door alle leden van de gemeenteraad werd aangenomen.

Dit wil zeggen dat Re-Action Outdoor niet alleen leeft onder de jongeren, maar onder de hele bevolking van Valkenswaard! De burgemeester heeft ons gevraagd contact op te nemen en in een gezamenlijk gesprek te zoeken naar oplossingen voor o.a. de locatie.

Een en ander gaat helaas zoveel tijd in beslag nemen wat betekent dat wij het organisatorisch niet meer gaan halen om op de voorgestelde datum van 18 september alsnog een Re-Action Outdoor Festival neer te zetten. Daarbij zijn wij van mening dat een festival als Re-Action Outdoor beter aan het begin van het festival seizoen thuishoort en hopen wij dat wij tijdig met de gemeente tot overeenstemming kunnen komen en vanaf mei 2011 weer jaarlijks met een denderende editie van Re-Action Outdoor de grassprieten in heel Valkenswaard kunnen laten trillen!

Nogmaals een extra grote dank aan iedereen die de petitie heeft ondertekend!!

Wil je op de hoogte blijven van de andere kleinere en grotere feesten die Massive Beats Events organiseert, stuur dan een e-mail naar: info (at) massivebeats.nl

Of kijk op de website: www.massivebeats.nl en www.inqubator-event.nl

Tot gauw, tot party,
Bier, Beats en Beuken.
Re-Action Outdoor Crew
lage prijs, dikke line up (y)