Partyflock
 
­ Nederland

Club Las Palmas & Betty Ford Clinic

gepubliceerd door , op
Club Las Palmas & Betty Ford Clinic
21 oktober 2003
Zaterdag 25 oktober - Club Las Palmas
Naast een aantrekkelijke line-up met Jani, Jeroenski, resident DWINNN en MC Lex Empress zal kunstenaar annex vj Ottograph extra in de spotlights worden gezet.

Ottograph is actief op het grensgebied van design, illustratie en beeldende kunst. De beelden die hij maakt, zijn strak en clean, tot het uiterste gestileerd en vaak in felle kleuren uitgevoerd. In 1999 exposeerde hij ondermeer samen met Herman Brood, Rob Scholte en Peter Klashorst.

Aanstaande zaterdag zal hij naast het vj-en ook exposeren met een aantal door hem gemaakte artistieke werken. Als klap op de spreekwoordelijke vuurpijl zal hij "live" een schilderij maken op een doek van 2 bij 2 meter. Het doek zal op de Las Palmas site geveild worden. De opbrengst gaat naar het Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam.

In het Go Play Café de maandelijkse residentie van DJ Thunderpussy & DD King. Met hun onnavolgbare mix van disco, house en urban zullen ze weer voor een overvolle dansvloer zorgen.

Zondag 26 oktober - Betty Ford Clinic
Vorige maand gingen de deuren van de Betty Ford Clinic voor de eerste maal open. Gezien het succesvolle verloop, de prima opkomst en de fantastische dj sets van o.a. Natarcia, ROOG en de onaangekondigde Miss Monica kan een vervolg uiteraard niet uitblijven.

Zondagavond 26 oktober zal "the gay and very addicted community" zich weer op unieke en uitbundige wijze laten verwennen in Las Palmas in Rotterdam. De onnavolgbare MC Nova (Soulvation) ontvangt weer een aantal
geweldige dj's en acts. Zo zullen Natarcia en DJ Dame laten horen waarom ze tot de absolute top van Nederland behoren. Daarnaast zullen de beelden van VJ MacMotion en de sublieme acts weer voor veel commotie gaan zorgen.

Voor meer informatie, foto's en een complete agenda kan je terecht op www.club-laspalmas.nl

6 opmerkingen

 
Ik lees net dat Miss Monica terug is!

:respect:MISS MONICA:respect:





Jammer... ik ga naar Thunderdome, anders was ik wel gegaan.
laatste aanpassing
VJ Ottograph is wrrrrrrreed! Zijn beelden knallen echt van het scherm af, echt hele apart. Erg koel dat hij ook live iets gaat maken voor een goed doel. Hulde! :-)
:respect: Natarcia & MC Nova :respect: Geniaal duo!!!!
Zondag 30 November DAVID GUETTA @ Betty Ford Clinic !!!!!!!!!

Ik ga zekerZ
David Guetta was vorige keer zoooooooo goed in Las Palmas. Ga hem dit keer zeker niet missen. Ga dan wel voor de zondag. Dan heb je nog wat aan je weekend! :-)
Word een gezellige boel dan :D