Partyflock
 
­ Nederland

Seasons the Summer edition

gepubliceerd door , op
Stel je eens voor, dat je met je voeten in het warme zand staat, midden zomer, zonnetje erbij, drankje in je hand en allemaal vrolijke mensen om je heen. Zon, zee, strand en heerlijke sounds van top dj's op één van de zomer hotspots in Nederland. Alles en iedereen is vrolijk en hebben 1 ding gemeen en dat is feesten, feesten en nog meer feesten. Hoe warm dit zomer seizoen ook wordt… Zaterdag 21 augustus kan je al vast dikgedrukt in je agenda zetten als 1 van de heetste zomerdagen ooit, want dan staat Seasons “The Summer edition” in Beachclub Vroeger.

Na geweldig edities in onder andere club locaties als Hemkade, Marcanti en Panama slaan we voor het vierde seizoen het kamp op in Bloemendaal aan Zee bij Beachclub Vroeger. Ook voor Spirit2dance, de organisator van Seasons, is het een speciale dag. Het concept Seasons is dan de hele aarde rond gedraaid en The Summer edition maakt voor ons het jaar af. Voor deze heerlijke Summer edition is dan ook alles uit de kast gehaald en is de line-up aangepast naar één van groots formaat.

Met meer dan 20 artiesten verdeelt over 2 area's met o.a. top dj's als Marco V, Randy Katana, Koen Groeneveld, Dj Jurgen, Spider, Dj Jose, and een special Mystery gast, and many more. Natuurlijk zullen ook de mooie danseressen niet ontbreken en zullen de MC Boogshe en Floyd de boel weer flink op zijn kop zetten. Ook de special effects zullen deze editie volop aanwezig zijn, want zo gauw de zon onder is, zal een indrukwekkende lasershow de zon doen vergeten.

Met een heerlijk zonnetje erbij en een zwoele zomeravond zal het zeker een onvergetelijke dag worden, die nog lang bij menig party people in het geheugen zal blijven staan. Liefhebbers van stevige housebeats, electro, lekkere vocals en een vleugje hard trance mogen deze Seasons editie absoluut niet ontbreken!

Ook Seasons weet dat het dit jaar crIsis is geweest, maar wil er wel voor zorgen dat iedereen gewoon heerlijk kan genieten van dit feest. Speciaal voor deze special edition zijn er dan ook 1500 early bird tickets beschikbaar gesteld tot 21 juni voor een prijs van slechts 10,00 euro. Tickets zijn verkrijgbaar via Paylogic, Primera winkels en bij beschikbaarheid tickets aan de deur. Zorg dat je deze unieke kans niet mist.

Line-up Seasons stage
Marco V
Randy Katana
Dj Jurgen ( mister Seasons)
Quest
Spider
Jose
Koen Groeneveld
Alberto Winkelman
Mistery Guest
The host of the Seasons stage is Mc Boogshe.
Line-up Summer Stage
M-Dutch
RutgerVL
Dj Onyx
Luigi Fernandez
Murphy
The host of the summer stage is Floyd.

3 opmerkingen

HELE GOEIE LINE UP, BEN TROTS DAT IK DEZE EDITIE MAG OPENEN!!!!!