Partyflock
 
­

Hed Kandi opent strandseizoen Scheveningen

gepubliceerd door , op
Internationale club sensatie Hed Kandi geeft zaterdag 22 mei het startsein van het Scheveningse strandseizoen 2010! Hotspot Buena Vista Beachclub zal worden omgetoverd tot Hed Kandi's roemruchte Beachhouse met vaste ingrediënten: internationale Hed Kandi DJ's, uplifting live musicians, delicious dancers en spectacular Hed Kandi visuals, waartegen geen enkele sunblock is bestand is. The summer is magic!

Na haar start als platenlabel in 1999 in Londen, is Hed Kandi uitgegroeid tot een stijlvol lifestyle merk dat inmiddels een wereldwijd fenomeen genoemd mag worden. De kleurrijke Hed Kandi visuals van mode-illustrator Jason Brooks, geïnspireerd op de sexy en zomerse Ibiza feeling, zijn wereldberoemd.

Met ruim 90 album releases, waaronder Disco Kandi, Beach House, en Nu Disco, verkoopt Hed Kandi meer dan 1 miljoen albums per jaar! Kenmerkend is de geheel eigen muziekstijl: classy clubsounds en funky house, ondersteund door de beste live muzikanten. Ibiza, Las Vegas, Londen, Shanghai, New York en Barcelona, zijn slechts een greep uit de bruisende wereldsteden waar Hed Kandi met haar bekroonde feesten muzikale voetsporen heeft achtergelaten.

Grand opening Buena Vista Beachclub
Internationale Hed Kandi residents Steven Quarré en Andy Norman Verenigd Koninkrijk dopen Scheveningen om tot een waar Mediterraans paradijs voor deze speciale Beachhouse editie. Doorgewinterde Hed Kandi liefhebbers knipperen zeker meerdere malen met hun ogen bij de onthulling van een line-up met Andy Norman, de ouwe rot van ‘Team Kandi', die dan ook de allereerste Hed Kandi line up way back sierde en de mixes van een aantal grote Hed Kandi compilaties op zijn naam staan. Daarnaast schitterde deze veteraan in de meest bruisende nightspots all over the globe: van Australië, Singapore, de Filippijnen tot de VS en presenteert hij wekelijks de Hed Kandi show op het befaamde Ministry of Sound Radio.

Steven Quarré weet als geen ander een Hedonistische vibe over te brengen en zette afgelopen zomer dan ook de dansvloer van de legendarische space in vuur en vlam. Bij velen staat zijn mindblowing performance in de uitverkochte Heineken Music Hall tijdens the 10th Year Anniversary nog maar al te vers in het geheugen gegrift. Voor deze grand opening maken de crème de la crème van Hed Kandi's live entertainment hun opwachting. Vocaliste MC Choral en Russisch percussionist Andrei Russo zorgen ervoor dat ook die laatste voetjes van de vloer gaan.

Kaarten zijn te verkrijgen via www.hedkandi.nl en Primera.