Partyflock
 
­ Nederland

Mindblower

gepubliceerd door , op
Mindblower
29 maart 2010
Aanstaande zaterdag is het weer zo ver. In Carpe DM in Tilburg zal er weer een knallende editie worden gegeven van Mindblower. En zoals jullie van Tornado Events gewend zijn,zal dit feest alleen maar met dikke en snelle beats zijn en zullen de bpm's om je oren vliegen. Natuurlijk zal er ook weer overheerlijke geluidsinstallatie zijn, die voor een dagenlange piep in je oren zal zorgen. Oordopjes zullen daarom ook bij de kassa verkrijgbaar zijn.

Speciaal voor deze avond zijn er wat buitenlandse exclusieve artiesten uitgenodigd. Evil Minded zal speciaal vanuit Guatemala komen afreizen om deze avond een knallende live set neer te zetten vol met nieuwe tracks en nieuwe sounds. Ook zal Passenger of Shit deze dag afreizen vanuit Australië om de mensen te komen vermaken met zijn heerlijke herrie. Canada zal ook goed vertegenwoordigt worden door dj Plague bekent van canadian speedcore resistance en this is terror radio. Op deze zender, die iedere donderdag avond te luisteren is tussen 19:00 en 21:00, zal aanstaande donderdag een prijsvraag worden gehouden waar via de live chat op www.speedcore.ca vrijkaarten voor Mindblower te winnen zullen zijn. Dus vergeet niet te luisteren en tune in op www.hardcoreradio.nl .


Natuurlijk zal deze avond ook de Hollandse bodem goed vertegenwoordig worden.Reckless en mafkees hebben hun naam al goed opgebouwd in hun eigen omgeving en zullen nu ook Tilburg zullen laten schudden. Reckless zal deze avond weer een unieke set vol met uk hardcore neer gaan zetten zoals hij al eerder deed op b.v dj Plague's b-day of terror part IV. Natuurlijk zal Nazgûl deze avond niet ontbreken en weer een heerlijke frenchcore set neerzetten zoals jullie van hem zijn gewend en zijn eigen productie "crush them all" zal hij ook niet weglaten.

Ook zal er deze avond vrouwelijk schoon aanwezig zijn. Rictus Sempra bekent van feesten zoals hardcore to the bone en pussy motherfuckers zal deze avond iedereen weer vermaken met haar lekkere duistere klanken en haar bijzondere platen keus. En ja wie kent er noisekick niet, bekend van nummers zoals "Holland is gvd het hardste", "hij loopt rondjes" en "oogkas penetratie" en van de feesten noisekick's verouderingsproces en noisekick's solo proces ook hij zal deze avond goed zijn best gaan doen om een onvergetelijke live set neer te zetten voor jullie.

Hopelijk zal deze avond The Vizitor ook aanwezig zijn. Hij heeft deze week tijdens het uitoefenen van zijn grote hobby een flinke val gemaakt. Hij is van een dijk naar beneden gevallen met zijn kreidler waar hij een zwaar gekneusde knie aan over gehouden heeft en waarvoor nu absolute rust nodig is om het te laten genezen. Hopenlijk is hij op tijd hersteld zodat hij deze avond aanwezig kan zijn. Tornado Events wensen hem dan ook veel beterschap.

Voor de mensen die nog nieuwe kleding nodig hebben zal deze avond "House of Hardcore" er ook staan met een stand vol met hardcore kleding, waaiers en vlaggen van merken zoals pitbull en 100% hardcore. Al met al gaat het dus weer een knallende avond worden die je als terror liefhebber gewoon niet mag missen.

14 opmerkingen

passenger of shit vanuit australie afreizen?
Volges mij woont hij al enige tijd in belgie ;)
Artiest Vexer
Uitspraak van Dani aka Explicit op woensdag 12 mei 2010 om 15:17:
passenger of shit vanuit australie afreizen?
Volges mij woont hij al enige tijd in belgie

:lol:
En onze favoriete ex-Hagenees voor 1 jaar ;)
Word weer een topfeessie!!!!
:bounce: :cheer: :bounce:
 
Mooi geschreven :respect:

Leuk feessie;)
Artiest {SHOWLIST artist 2664, 1646, 2649}
Dikke line up

(Y)