Partyflock
 

Chakra at the Beach zomer 2010

gepubliceerd door , op
Na een zeer strenge winter, volgt een hete zomer.. Men zegt het, en wie wil dit niet gewoon geloven. Alvast rekening houdend met het feit dat het op zondag 30 mei, een stralende zomerse dag kan zijn, zal het afsluiten van het winterseizoen op zondag 30 mei, aangepast worden en openen de deuren van de Bomax te Zevenbergen, een 2 uur later dan gewoonlijk, en sluiten zij niet om 00.00 uur, maar gaan ze door tot 02.00 uur in de nacht.

Genieten van zwoele zomerse beats, op de laatste zondag van de maanden juni, juli en augustus. Chakra at the beach het begint een traditie te worden Net zoals de gewoonte een niet alledaagse locatie te vinden, en dit keer wat meer in de buurt van het huisfront Breda en Zevenbergen. strandpaviljoen de Banaan, bij Willemstad heeft alles wat moeder natuur maar aan moois te bieden heeft. Geen uren in de file, op zoek naar een plekje voor de auto, en voor 15 euro aan parkeergeld, toch nog wat kilometers te voet moeten afleggen om oververhit aan te komen op de plaats van bestemming.. Maar een chill begin. Heerlijke lounge en deephouse op het tijdstip dat de zon nog hoog staat, en langzaam maar zeker neemt het Chakra' dj team je mee op een spirituele trip door de “house” van nu, in de breedste zin van het woord. Het feest zonder Ego of doelgroep mag dan ook trots zijn op haar trouwe aanhang, die al bijna 5 jaar meereist naar waar dan ook, en garant staat voor de gemoedelijke sfeer, die Chakra gewoon is.

Kunst en Talent, op muzikaal vlak, maar dit keer ook visueel aanwezig. Jonge kunstenaars exposeren hun werk met een spirituele touch. Live muzikanten en vocalen zullen de specialisten achter de draaitafels bijstaan, en wederom presenteert Chakraparty een niet alledaagse line up, waar kwaliteit met ervaring maar ook jong, vernieuwend en creatief elkaar de hand schudt. 4 Love, peace & PartyTime.

m.m.v: Robin Albers, Sven van Vuren, Boriz ( Circoloco), Jharu (Goa), Igor Mendoza en vele anderen. Voor meer info: www.chakraparty.nl

5 opmerkingen

Whaaaaa!!!!! Ik zal er weer als eerste zijn...........en als laatste?????????????
Artiest {SHOWLIST artist 30712, 55045}
Laat die zomer maar komen dan...heb nu al zin in een bananencoctail..!!!.. ;)
laatste aanpassing
 
ich bin der bei
 
Let's (CHAKRA)PARTY!!!
Het (banaan)dak eraf!!!
Willemstad....here we come!!!
http://www.youtube.com/watch?v=YQV988iTfvE

:D