Partyflock
 
­ Nederland

XXlerator Orange Kings
De leeuwen zijn los in de Matrixx

gepubliceerd door , op
XXlerator
4 mei 2010
FeestXXlerator · Orange Kings
Datumzaterdag 26 juni 2010
WinactieXXlerator actiegesloten
LocatieMatrixx
De WK gekte is op zaterdag 26 juni tot een hoogtepunt gestegen. De poule-fase zit erop en de achtste finales beginnen op deze dag. Ondanks dat Nederland niet speelt op deze dag zal de Oranje koorts toch hoog gehouden worden tijdens XXlerator Orange Kings. Afgevaardigden van de deelnemende landen Italië, Australië en natuurlijk Nederland zullen naar de Matrixx komen om de WK spanning er een beetje af te beuken.

WK Line-up
Denemarken, Japan en Kameroen zijn als het goed is ten prooi gevallen aan de oranje leeuwen als het zaterdag 26 juni is. De voormalig koningen van Zuid-Afrika in de tijd van de kolonisatie strijden om eens te meer deze titel te heroveren. In de Matrixx gaat deze strijd voort. De oranje leeuwen met Vedette The Prophet, spelverdeler Frontliner, de spijkerharde The Masochist, spitsenduo Avio en aangever Devon K zullen de strijd aangaan met het Australische duo Bioweapon en de Italiaanse huidige wereldkampioen Tuneboy.

Kom in Oranje
Om het eenheidsgevoel extra kracht bij te zetten en het grote Oranje in Zuid-Afrika te steunen nodigt Matrixx iedereen uit iets oranjes aan te trekken, op te zetten of om te hangen. Uiteraard is dit niet verplicht.

Met de ingrediënten van een oranje menigte, een prachtige decor, nostalgische visuals, vette licht-, led- en lasershows, de allerbeste hardstyle en ware oranje koningen en strijdlustige buitenlandse namen die hun troon achter de decks bestijgen, zal XXlerator Orange Kings een avond worden om niet snel te vergeten.

Win kaarten
Je kunt nu ook kaarten winnen voor dit Oranje spektakel. Matrixx geeft 10x2 kaarten weg voor XXlerator Orange Kings. Mail je leukste, gekste of origineelste oranje foto naar info@Matrixx.nl en maak kans op 2 kaarten? Mail je inzending voor 1 juni, de winnaars worden 5 juni bekend gemaakt. De winnende 10 foto's worden geplaatst op www.Matrixx.nl.

Kaarten kosten € 15,- (ex fee) en zijn te koop op www.Matrixx.nl. Kaarten zijn ook aan de deur te koop en kosten dan € 18,-. Check voor tickets en meer info www.Matrixx.nl

Het Oranje-gevoel

9 opmerkingen

Masochist cool! zeker het overwegen waard
Eindelijk Frontliner in XX Held(y)
 
the masochist.... :/

hopelijk draait ie een uurtje aangezien hij live is...


Kan weer leuk worden iedeen in t oranje :D
laatste aanpassing
Ziet er wel lekker uit :)
Alleen ben dan zelf @ Awakenings festival dus niet aanwezig
Ziet goed uit.

Doet me een beetje denken aan Xqlusive Worldcup final tussen Nederland - Italie een paar jaar geleden. Masterlijk feestje was dat zeg!
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 7 mei 2010 om 15:52:
the masochist.... :/

Slechtste wat ik ooit heb gezien heb qua act... op de eerste thrillogy.
Hopelijk blijft het bij de muziek. En niet een erotisch getinte playbackshow zoals toen!