Partyflock
 
­ Nederland

Internationale en nationale topdj’s bij Miko in mei

gepubliceerd door , op
Internationale en nationale topdj’s bij Miko in mei
27 april 2010
FeestMiko · The New House Collective
Datumnacht van donderdag 6 op vrijdag 7 mei 2010
WinactieMiko actiegesloten
LocatieSugar Factory Site
FeestMiko · The New House Collective
Datumnacht van donderdag 13 op vrijdag 14 mei 2010
WinactieMiko actiegesloten
FeestMiko · The New House Collective
Datumnacht van donderdag 20 op vrijdag 21 mei 2010
WinactieMiko actiegesloten
FeestMiko · The New House Collective
Datumnacht van donderdag 27 op vrijdag 28 mei 2010
WinactieMiko actiegesloten
Wanneer je denkt aan mei denk je aan zonnestralen, vogeltjes die fluiten en een hoop vrolijke gezichten. Dit bijna-zomer-gevoel wordt ondersteund door een dikke line-up die de New House Collective elke donderdag van mei neerzet in de Sugar Factory.

De komende maand varieert de line-up van MIKO van groovy house naar diepere techno, dat wordt verzorgd door nationaal en internationaal DJ talent. De eerste week van mei wordt er begonnen met een top-DJ van eigen bodem. De New House Collective heeft ras-Amsterdamse DJ Lauhaus uitgenodigd. Alom bekend van zijn eigen releases op labels zoals Remote Area en Intacto en zijn participatie in formaties zoals Polder, met David Labeij en Amsterdam 661. Ook zal de Amsterdamse singer/songwriter en nu ook DJ, Zoë Xenia achter de draaitafels plaatsnemen. Samen met New House Collective DJ Kisakye zal dit een groovy festijn worden!



Die week daarop, op donderdag 13 mei, zal een oud bekende uit Engeland de technoliefhebber weer verblijden met zijn aanwezigheid. Minus protégé Gary Beck zal wederkeren voor een van zijn opzwepende en meesleurende DJ sets. Naast hem staat, de eveneens in Engeland geboren, en resident van MIKO DJ Leama. De Nederlandse sound zal gebracht worden door De Kleine Raver, die waar hij ook gaat of staat, zijn naam waar maakt.

Op donderdag 20 mei viert New House Collective resident Jason Lanox zijn verjaardag en strijkt Kabale und Liebe in de Sugar Factory neer voor een warme techno set met een toefje house. Voor de wat diepere en stevigere sound zal Jason Lanox zelf acte de presance geven. Verder heeft Jason Joey Cumberdale uitgenodigd om zijn bijdrage te leveren om deze avond compleet te maken.



De laatste week van mei zal gesierd worden door BAR27 DJ Ricketic, de jonge, maar zeer talentvolle Kevin Arnemann en New House Collective resident Anoesjka. Ricketic zorgt voor die rollende, lekker diepe house beats die aanstekelijk zijn voor de dans-voeten van iedere houseliefhebber. Stil staan is geen optie. Kevin Arnemann is deze avond weer present met zijn heerlijk snelle, hoppende en diepe techno sounds. En om de avond compleet te maken staat de lieve kleine dame Anoesjka achter de decks, voor een grote en brutale DJ set.