Partyflock
 
­ Nederland

The Darkraver neemt Den Haag over op woensdag 12 mei

gepubliceerd door , op
Na vele jaren nog altijd te vinden op het hoogste niveau, haalt The The Darkraver alle toppers naar het Paard op 12 mei. Deze vooravond van Hemelvaartsdag wordt een feestende mengelmoes van electro, house, happy hardcore en hardstyle. Met onder andere Jean, Vato Gonzalez, dj Paul Elstak, Outsiders, dj Gizmo en MC Lady Bee staat het paard op zijn kop als Steve a.k.a. The The Darkraver zijn decks zal bespelen. Verwacht een te gekke avond met ongelimiteerd feestplezier. The The Darkraver: ''Zet de bacardi maar vast koud…''

De avond begint met Outsiders, de talentvolle groep uit de regio Den Haag die hun held ‘Steve' willen bijstaan in deze mooie avond in het Paard. Na vele boekingen op de leukste Haagse feesten ‘Franchise' en ‘Los' zijn zij het beste speerpunt om de opening van de avond te verzorgen. The The Darkraver zal de rest van de avond met een hoog gewaardeerde line up samen de decks verhitten. Vato Gonzalez heeft geen introductie meer nodig en heeft al dusdanig veel fans in de regio dat ‘Darky' niet anders kon dan hem erbij te vragen. Dit natuurlijk samen met zijn trouwe MC Tjen. Ook Jean zal een duit in het zakje doen van de muzikale samenstelling. Deze clubber en feest dj pur sang draait bijna net zo lang mee als The The Darkraver en heeft net als laatstgenoemde de lust naar het feesten nog niet verloren. Er is dan ook speciaal voor deze avond iemand ingehuurd om de toegeworpen slipjes van het podium te verwijderen. Om de mooiste tijden te laten doen herleven is dj Paul Elstak in de linie geworpen en draait samen met The The Darkraver alle gouwe oudjes. Dj Gizmo zal de boel op z'n Haags komen afsluiten en wordt de avond passend afgesloten. MC Lady Bee begeleidt dit feest vol doldwaze artiesten.

Koop snel je ticket (in de voorverkoop voor €10,- ex fee) op www.timoco.nl, alle Bel Company Outlets, alle FreeRecordshops en de dagkassa van 't Paard. Er zullen(indien nog aanwezig) ook kaarten aan de deur te koop zijn voor €14,- (ex servicefee).

8 opmerkingen

Darky for president...
Wordt een topavond!!!!! Ik ben er Bij!!:D
 
Knallen!!!
 
zeker aanwezig
:bounce:
 
darkraver neefy(L)
Vato Gonzalez :')
 
electro, house, happy hardcore en hardstyle??? WTF!?