Partyflock
 
­

Terug naar de jaren '90 in discotheek El Sombrero · 4 Tune Fairytales, Highlander, Francois en meer!

gepubliceerd door , op
Op vrijdag 4 juni staat er weer een editie van Back to the 90's in discotheek El Sombrero te Reusel op het programma. Het succesvolle concept van Just Party, wat zich volledig richt op de muziek en de stappers uit de jaren '90. Ook deze keer weer 4 area's, 3 muziekstijlen, een DJ-set van Highlander én een live optreden van 4 Tune Fairytales!

Wat begon in het voorjaar van 2009 als een relatief klein opgezet feestje in discotheek El Sombrero is in 5 edities uitgegroeid tot een van de grootste en gezelligste indoorfeestjes van de Kempen, waar het oudere stappubliek zich perfect thuis voelt. Na twee uitverkochte edities zal het feest weer volgens de wel bekende opzet plaats vinden. Waarbij de hoofdzaal voorziet in de eurodance, danceclassics en happy hardcore. Ook deze editie met de vaste krachten DJ Nique en DJ Nicky D. als het Back to the 90's DJ Team, vocaal ondersteund door MC Da Hustla. Daarbij maken 4 Tune Fairytales en Highlander de programmering in deze zaal compleet. De zaal The Mexican is ook deze keer het terrein van de foute 90's show, de gang bij de entree voorziet de organisatie weer van Super Nintendo's en 't Kafe biedt ruimte aan houseclassics met artiesten van formaat!

4 Tune Fairytales
In 1996, tijdens de piek van de eurodance en happy hardcore, kwam het label Pengo met een nieuwe act op de proppen: 4 Tune Fairytales! Een direct succes, want de eerste single 'My Little Fantasy' vloog omhoog in de Nederlandse top 40. Het vrolijke en energieke melodietje, de stevige beat en de prachtige zangkunsten van zangeres Lilly sloegen direct aan bij het grote publiek. De naam was gemaakt! Het vervolg, in de vorm van de singles ´Take Me To Wonderland´ en ´Ding-a-dong´, kwam niet veel later en werden ook regelrechte successen. In 1997 kwam 4 Tune Fairytales zelfs met een compleet album, genaamd 'Fantasies'. Geen groot succes, maar hiermee toonde ze wel aan dat ze meer waren dan alleen dat ene hitje!
Tijdens Back to the 90's staat 4 Tune Fairytales een half uur op het podium en laten ze alle hits uit de jaren '90 in een bruisende mix voorbij komen! Naast zangeres Lilly en rapper Tricky Ricky nemen ze ook twee dansers mee, voor een waar spectakel op het podium.

Highlander
In eerste instantie zal Highlander wellicht een onbekende naam zijn, maar schijn bedriegt! Voor velen gaat er ongetwijfeld weer een lampje branden bij het horen van de track 'Hold me now'. Ongetwijfeld een van de bekendste happy hardcore nummers ooit gemaakt! Daarnaast produceerde Highlander midden jaren '90 diverse EP's vol met vrolijke happy hardcore nummers. Deze tracks scoorde dan ook goed in compilatieland. Zo stonden zijn nummers op de Happy Hardcore cd's van deel 2 t/m 7, diverse Rave Parade cd's en op de Radio 538 Happy Hardcore Mix cd. Een DJ die zijn credit dus al ruimschoots heeft verdiend, wat ook blijkt uit de vele optredens. Tijdens Back to the 90's zal Highlander afsluiten met een mix van happy hardcore en early rave!

Houseclassics
Als we het over muziek uit de jaren '90 hebben, dan kan de house revolutie uit die periode natuurlijk niet ontbreken. Daarom is ook deze keer de houseclassics area op Back to the 90's aanwezig! Van trance tot techno tot early rave. Zolang het maar echte klassiekers zijn! Achter de draaitafels staan deze editie de DJ's Francois, Daniel June, Jesselyn en Renoz. Namen van formaat, als we het over classics hebben. Zo bouwt Francois iedere maand tijdens Zino classics en op diverse grote festivallen een waar feestje, met klappers van vroeger. Flikte Daniel June en Jesselyn hetzelfde kunstje in de Atmoz en op Frequence. De muzikale bommetjes van Renoz bewezen de vorige editie van Back to the 90's al hoe de voetjes van de vloer moeten! De liefhebbers van houseclassics kunnen zich hier - in 't Kafe - een complete avond vermaken.

Foute 90´s show
De laatste toevoeging aan het Back to the 90´s concept, die ook deze editie niet mag ontbreken: Eric's foute 90's show! Een uitloper van de Ruud & co's foute discoshow, waarbij de "co" - beter bekend als DJ Eric - de muziek verzorgt. Wil jij de foute platen uit die tijd nog eens horen? Hou jij wel van 'Mooi man', 'Who the XX is Alice?', 'Kaplaarzen', 'Ademnood' en veel andere foute platen? Kom dan naar The Mexican, want hier zul je ze allemaal voorbij horen komen! Verder kun je hier 90's karaoke doen en meespelen met de vele foute jaren '90 spelletjes.

Nintendo gameroom
Een geslaagde uitbreiding op de afgelopen twee edities: 3 Super-Nintendo's. Een mooi stukje jaren '90 vermaak, waar toen goed gebruik van werd gemaakt. Daarom zullen ze ook op vrijdag 4 juni weer aanwezig zijn. Tijdens Back to the 90's vind je vermaak met de spellen Mortal Kombat 1, Mario kart en F1 pole position. Een avondje ook echt terug in de tijd met het favoriete thuisvermaak van toen.

Entree
Kaartjes in de voorverkoop kosten € 8,- (exclusief voorverkoopkosten). Deze zijn verkrijgbaar als e-ticket op www.just-party.nl en als print-ticket bij alle Primera vestigingen. Kaarten zijn verkrijgbaar tot vrijdag 4 juni 18:00 uur. De entree aan de deur, indien het niet uitverkocht raakt, gaat € 12,- kosten. Om kosten te besparen adviseert Just Party om zoveel mogelijk kaarten tegelijkertijd te bestellen via de kaarten pagina.
De deuren van discotheek El Sombrero zijn op 4 juni geopend van 21:30 tot 03:00 uur. De minimumleeftijd is 18 jaar. Hier wordt streng op toegezien, dus ben verstandig en neem je legitimatie mee!

6 opmerkingen

Highlander (Y)

Nintendo room ook nice :yes: Mario Kart :yes:
Altijd gezellig (y)
Wel weer van de partij :D


Topfeest! (Y)
 
Elsom :bounce:
sow eej dit lijkt me 'n geweldige party :D

houseclassics Van trance tot techno tot early rave
eurodance, danceclassics en happy hardcore
foute 90's show

(Y) + :lol:
PFSquad MC
Werkzaam bij PFSquad
Artiest PFSquad MC
Nintendo gameroom
Een geslaagde uitbreiding op de afgelopen twee edities: 3 Super-Nintendo's. Een mooi stukje jaren '90 vermaak, waar toen goed gebruik van werd gemaakt. Daarom zullen ze ook op vrijdag 4 juni weer aanwezig zijn. Tijdens Back to the 90's vind je vermaak met de spellen Mortal Kombat 1, Mario kart en F1 pole position. Een avondje ook echt terug in de tijd met het favoriete thuisvermaak van toen.­

Hoezo van toen gebruik me snes nog steeds :D. Zelfs in de woonkamer op flatscreen aangesloten zitten en een reserve op zolder staan :P.

Koop zelfs nog steeds spellen voor me super nintendo :D