Partyflock
 
­

Dancetour Lelystad

gepubliceerd door , op
Donderdag 13 mei (Hemelvaartsdag) staat De Meent voor de vierde keer in het teken van Dancetour. Van 13.00 uur tot 21.30 uur draaien de djs Marco V, Sunnery James & Ryan Marciano, Afrojack, Hardwell en Kacke und Schmutz. Daarnaast mag ook de winnaar van de dj Knock Out een half uur draaien. De finale van deze Knock Out vindt 7 mei plaats in poppodium Underground. Toegang voor Dancetour is helemaal gratis.

Line-up Dancetour Lelystad 2010
Dancetour wordt om 13.00 uur geopend door het duo Kacke und Schmutz. Dit duo bestaat onder andere uit de dj Knock Out winnaar van vorig jaar David Reason. Hun sound kan omschreven worden als Techmin. Een combinatie van techhouse en minimal. Om half drie is het de beurt aan de DJ Knock Out winnaar van dit jaar. De finale van deze Knock Out vindt plaats op 7 mei in poppodium Underground. Om drie uur neemt Marco V het over, hij is al lange tijd succesvol. Zo had hij in 2001 al een grote hit met “Godd”. Ook in 2009 was hij niet weg te denken uit de dance scene met hits als “Coma aid” en “Unprepared”. Hij is één van de vaste dj's op de evenementen van Dancetour en ook dit jaar draait hij op Dancetour Lelystad. Om half vijf neemt Hardwell de draaitafels over. Hardwell was de eerste die Bubbling remixes maakte van commerciële clubhits. Na dit grote succes werd het tijd voor een nieuw concept: Eclectic Beatz. Met deze combinatie van urban house en dance toert Hardwell door heel Nederland. Tegen zes uur laat Afrojack zijn set horen. Afrojack is inmiddels een gerenommeerde naam in de Nederlandse club scene, Met al vele dance tracks op zijn naam, een veelvoud aan remixen en een eigen platenlabel is deze dj inmiddels wel talent af. De afsluiter van Dancetour Lelystad is het duo Sunnery James & Ryan Marciano. Zij zijn het nieuwe duo in de Nederlandse house scene. Zij treden overal op met hun eigen diepe en funky housesound. In februari stonden zijn nog in een uitverkochte Heineken Music Hall, tot half tien zijn de draaitafels van hun.

Dancetour projects
Naast de zeer intensieve samenwerking met de gemeente, wordt er samengewerkt met ROC Flevoland. Studenten van de opleiding beveiliging lopen stage tijdens het evenement bij het beveiligingsbedrijf van Dancetour. Voorafgaand aan het evenement wordt er ook een Mixperience georganiseerd op 28 april op de Koninginnekermis in Lelystad. De Mixperience is een dj workshop, waarbij voorbijgangers de beginselen van het dj vak kunnen leren. Op 7 mei vindt de finale plaats van de dj Knock Out in poppodium Underground. De winnaar van deze avond draait een half uur op Dancetour Lelystad.

Dancetour “bringing people together!”
Het bij elkaar brengen van mensen, in het bijzonder jongeren en jong volwassenen, staat centraal bij Dancetour. Dit wordt bereikt door het ondersteunen en organiseren van activiteiten in dertien steden door heel Nederland. Deze activiteiten bestaan uit verschillende participatieprojecten en natuurlijk het gratis toegankelijk openlucht dance evenement Dancetour. Voor deze participatieprojecten (Dancetour projects) wordt er samengewerkt met jongerenorganisaties, gemeenten, onderwijsinstellingen, jeugdzorg en poppodia. De projecten creëren betrokkenheid onder de doelgroep. Het evenement is de ontmoetingsplek waar iedereen samenkomt. Alles staat in het teken van “bringing people together”!

Programma Dancetour Lelystad 2010
MC Villain
13:00-14:30 Kacke und Schmutz
14:30-15:00 Winnaar DJ Knock Out
15:00-16:30 Marco V
16:30-18:00 Hardwell
18:00-20:00 Afrojack
20:00-21:30 Sunnery James & Ryan Marciano

5 opmerkingen

yeahh.. vorig jaar was top!! erruggg benieuwd wat het dit jaar wordt :cheer: ennuh.. hey.. lotzzz of oude bekende (y)

Dit wordt uhm wel, met of zonder camera :D liever met natuurlijk :cheer:
laatste aanpassing
Met:

MC Villain
13:00-14:30 Kacke und Schmutz
14:30-15:00 Winnaar DJ Knock Out
15:00-16:30 Marco V
16:30-18:00 Hardwell
18:00-20:00 Afrojack
20:00-21:30 Sunnery James & Ryan Marciano

haha.. blijf ik in Lelystad, lopend naar huis (y) eg zeldzaam! :yes:
 
Uitspraak van Partyspacer op donderdag 6 mei 2010 om 15:36:
lopend naar huis (y)

ik ook maar 500m lopen;)