Partyflock
 
­

Blauer See 2010

gepubliceerd door , op
Space is the place, so it's a natural choice to celebrate outdoors. Het jaarlijkse hoogtepunt in de zomer “Blauer See 2010” komt er weer aan! Vlak over de grens in Duitsland (Ratingen) zal dit intieme festival plaatsvinden. Vele Nederlanders weten al van dit sprookjesbos, maar genoeg feestgangers moeten nog kennis maken met dit niet te missen techno/minimal festival bij de Oosterburen…

Dit jaar staat “Blauer See 2010” in het teken van Star Tracks, the future begins! “Blauer See 2010” staat bekend om zijn onregelmatige weersvoorspellingen, heerlijke sfeer en de unieke wil om te feesten. Echter zijn deze goede herinneringen niet automatisch garantie voor een volgend succes. Daarom zal de organisatie Tribehouse (de beste club in de regio) en Patrick Peiki (bekend van PollerWiesen), nooit achteroverleunen. “Blauer See 2010” zal elk jaar qua niveau moeten stijgen, en zal dat in 2010 wederom doen!

Beide area's zijn flink gewijzigd en brengen een sensationele line-up, met verfrissende nieuwkomers en helden uit de huidige dj-scene. De „Naturbühne“ in Ratingen is wederom de locatie. Een betere locatie om de raket te lanceren, die in dit geval “See” heet, is er niet.

De onbetwiste headliners en de mannen die dit jaar de leiding hebben zijn Ricardo Villalobos en Luciano, die hun enige back 2 back set van dit jaar weg gaan geven. “Blauer See 2010” presenteert deze twee helden dus exclusief samen achter de decks; een unieke ervaring! Echte kenners weten wat dit oplevert; een fantastische reis naar de ruimte en weer terug zonder een beat over te slaan. Villa en Luciano is een must-see!

Slechts een paar lichtjaren verder vecht Reboot zich door “outer space” en blijft in leven door zijn schitterende releases. Deze hielpen een aantal labels de ruimte in en verschillende clubs liet hij zo hard exploderen zodat er een zwart gat ontstond. Inmiddels heeft hij een thuisbasis gevonden bij Cadenza, het label van Luciano, waar hij zijn volgende evolutionaire stappen ontwikkeld.

Maar Blauer See 2010 heeft meer; ook de Italoboyz delen mee in de feestvreugde, deze ruimtepiraten staan altijd klaar voor een nieuw avontuur. Het is hun eerste keer op “Blauer See 2010” maar mede door het verbluffende optreden tijdens de afsluiting van het PollerWiesen seizoen vorig jaar is hun plaats verzekerd.

Ook aan boord is de Portugese Marc Antona, Tobi Neumann, Binh, Tobias Becker en Marc Lansley. Tobi zal met zijn set je binnen no-time als een meteoriet lanceren. Binh kennen jullie allemaal van Tribehouse en Marc en Tobias zijn niet weg te denken uit het PollerWiesen seizoen. Deze heren weten als geen ander wat de bezoeker van “Blauer See 2010” verwacht!

Deze reis gaat vanzelfsprekend rocken…

Blauer See 2010: Star Tracks. The future begins. - Push it!

Koop je ticket in de voorverkoop! De voorverkoop is inmiddels begonnen en de tickets zijn beschikbaar voor slechts 20 euro. Aan de deur betaal je 25 euro. Tickets zijn verkrijgbaar op www.blauersee.info en www.partytickets.de. Tot eind april kan je een Early Bird ticket kopen met 20% korting. Daarnaast is er een extra actie; wanneer je je ticket in de voorverkoop koopt, krijg je een gratis kaartje voor de PollerWiesen closing op 12 september 2010 in Mulheim Ruhr!

10 opmerkingen

mmjaahh blauersee da sind wir naturlich bei!!
Niet waar helemaal waar dat ze hun enige b2b set dit jaar doen.­ Heb de heren 20 maart al een setje van zo'n 8 uur in de Robert Johnson zien doen.­ Was gekkenhuis uiteraard......­
Ik wilde heel graag naar Blauer See, maar dit jaar geen Sven Vath :-(

Erg jammer dat vond ik juist zo gaaf, zeker omdat ie dan minstens 6 uur achter elkaar draaide..

Hoop vlgd jaar dat ie er wel staat :-)
ricardo villalobosssssssssss
Uitspraak van Gabriel/Dj Brasco op woensdag 5 mei 2010 om 20:38:
Ik wilde heel graag naar Blauer See, maar dit jaar geen Sven Vath

Erg jammer dat vond ik juist zo gaaf, zeker omdat ie dan minstens 6 uur achter elkaar draaide..­

Hoop vlgd jaar dat ie er wel staat

alleen voor sven naar blauersee gaan is hetzelfde als alleen voor marcus meinhardt naar SMS gaan.. :P
er is nog zoveel meer gezelligheid op blauersee..
laatste aanpassing
Kaarten zijn al een tijdje binnen ben benieuwd naar dit festival!
 
Uitspraak van Technofreak op donderdag 6 mei 2010 om 14:34:
alleen voor sven naar blauersee gaan is hetzelfde als alleen voor marcus meinhardt naar SMS gaan

staan wel iets meer namen op SMS en sven draaide toch echt iets langer dan Marcus (of zit ik er nu helemaal naast? :o)

same here: wacht wel tot awake & LFP (y)
laatste aanpassing
Uitspraak van verwijderd op donderdag 6 mei 2010 om 20:57:
staan wel iets meer namen op SMS en sven draaide toch echt iets langer dan Marcus

ok staan iets meer namen. maar gaat om de vergelijking dat je niet alleen voor sven naar blauersee moet komen, omdat naar mijn idee de 2e stage blauersee maakt.. neemt niet weg dat sven eigenlijk gewoon hier hoort te staan omdat die er altijd heeft gestaan (wat eigenlijk ook weer geen goede reden is aangezien mensen op andere festivals altijd vernieuwing willen). je kan het ook nooit goed doen als organisator.. :P

denk dat sven en marcus ongeveer even lang draaien.. (als je de after in de muna tent op SMS meerekent)
laatste aanpassing
 
mensen willen wel andere dingen, maar blauersee stond toch wel bekend als het 'eigen' feestje van sven in het bos ;)

blijft daardoor een vreemd verhaal dat 'tie niet meer komt. Tel daarbij op dat er in mijn ogen geen waardige vervanger( s ) voor is/zijn en voor mij iig genoeg reden om niet te gaan. komt ook door de leuke dingen die volgen, waar ik wel enthousiast van wordt: vergelijk de line-up van Blauersee maar 's met LFP :D
laatste aanpassing
genoeg over sven..­

ik kom gewoon alleen voor tobi dit jaar..­ laatste jaren nooit teleurgesteld..­ kan ik van sven helaas niet zeggen.­
(afgelopen cocoon moet ik zeggen dat die als vanouds begon..­ en op het einde de vage plaatjes zoals altijd)

tobi 3 uur lang op de kleine stage..­ beetje B2B met andere mensen daar en ik ben tevreden..­
laatste aanpassing