Partyflock
 
­ Nederland

Showboat gaat andere koers varen

gepubliceerd door , op
Prikkelgeil
12 maart 2010
Sedert mensenheugenis, deze maand alweer 12 ½ jaar, biedt dit erotisch paradijs op de Zaan, ruimdenkende paren en een gecontroleerd aantal singles die op zoek zijn naar (ont)spanning, een heerlijk avondje uit. Showboat, voor mensen die deze unieke locatie nog niet kennen, is een echte boot, eentje die weliswaar niet meer vaart maar wel drijft en ook de sfeer heeft van een boot maar dan met alle mogelijke luxe en denkbare faciliteiten. Uiteraard is ook muziek hierin een belangrijke rol en aangezien Showboat een reputatie heeft hoog te houden als het gaat om originaliteit, klasse, stijl, variatie en vernieuwing heeft men het roer omgegooid en besloten een nieuwe koers te gaan varen.

Door de jaren heen hebben aardig wat topclubs DJ's van naam voortgebracht of vice versa en heeft de muziek zeker bijgedragen aan de sfeer en ambiance van de clubs alsmede aan het huidige succes van de talloze ondeugende en erotische feesten op toplocaties als de Showboat te Zaandijk. De juiste sensuele muziek is dus simpelweg niet meer weg te denken uit deze scene en men is daarom dan ook trots om u voor te kunnen stellen aan de nieuwe, talentvolle, sexy en tevens eerste vrouwelijke resident DJ Miss 4Play.

Alida Muizer a.k.a. Miss 4Play heeft in relatief zeer korte tijd naam gemaakt als een zeer gedreven en talentvolle DJ met skills en passie voor muziek, dans en erotiek. Zij heeft een heel eigenzinnige stijl ontwikkeld die niet onopgemerkt is gebleven en die door een grote schare fans wordt omschreven als gevarieerd, vrolijk, vernieuwend, energiek, stoer, gedurfd, pittig maar vooral sexy en prikkelgeil.

Buiten het feit dat zij iedere zaterdagavond te bewonderen zal zijn in de Showboat tijdens de vaste erotic night en haar muziek ten gehore zal brengen heeft zij samen met levensgezel en soulmate Beatz Per Marco ook een nieuwe thuisbasis gevonden voor hun prikkelgeil feesten. Prikkelgeil, bekend als een ondeugend maar stijlvol erotisch feest zal tweemaandelijks op de eerste vrijdag van de maand plaatsvinden en komt volledig tot zijn recht door het intieme, huiselijke, persoonlijke en besloten karakter van dit luxe drijvende erotische paradijs.

Tijdens de eerstkomende speciale prikkelgeil cruise op vrijdag 7 mei a.s. die om 21:00 uur zal beginnen zul je bij binnenkomst zeer gastvrij onthaald worden door de gehele bemanning die tot 05:00 uur in de ochtend volledig “at your service” er voor zorg draagt dat het de bezoekers ook werkelijk aan niets ontbreekt. Vers fruit, een warm-en koud buffet om je vingers bij af te likken, een Turks stoombad, uiterst stijlvolle Kamasutra-achtige vertrekken om je even discreet terug te trekken, massages en heerlijke douches om zich vervolgens daarna weer te mengen in het dansend en swingend publiek op het bovendek. Een sfeervol bovendek met dansvloer, danspalen, perfect geluid en licht, lasers, live-entertainment, ondeugende visuals en erotische films alsmede aangrenzende vertrekken om de nicotine behoefte te stillen en met de nostalgische bar binnen handbereik.

Het beleid van de Showboat is er dan weliswaar op gericht om paren en alleenstaanden de mogelijkheid te bieden tot uitgaan in een luxueuze erotische omgeving maar voorwaarde is wel dat de toegang tot de Showboat laagdrempelig en betaalbaar blijft. Dat maakt Showboat de ideale opstap voor mensen die interesse hebben in de wereld van gemeenschappelijke erotiek maar nog te schuchter of onzeker zijn om de eerste stap daarin te zetten. Veel mensen komen daarom dan ook voor de muziek, gezelligheid en ambiance en niet zo zeer om actief met erotiek bezig te zijn.”Bijna alles mag en er hoeft weinig” Een uitspraak en omschrijving van een ongedwongen en (ont)spannend avondje uit in de juiste prijs/kwaliteitsverhouding!

Voor meer prikkelende info check www.prikkelgeil.nl

3 opmerkingen

Werkzaam bij {SHOWLIST organization 2422, 7815, 5564, 2982, 7813}
Artiest {SHOWLIST artist 36510, 52727}
Na 3 jaar "eindelijk thuis" !

SUPER !