Partyflock
 
­ Nederland

Liberator Outdoor gaat toch door
Alléén toegankelijk met guarantee ticket

gepubliceerd door , op
Liberator Outdoor gaat toch door
20 april 2010
FeestLiberator outdoor · The free Hardstyle festival
Datumwoensdag 5 mei 2010
LocatieRodetorenplein
In eerdere berichten in de media is gesuggereerd dat Liberator Outdoor op 5 mei op het Rodetorenplein in Zwolle mogelijk niet zou doorgaan in verband met het niet kunnen garanderen van de veiligheid in de toestroom van bezoekers. In een goed gesprek heeft de gemeente Zwolle bij de organisatie aangegeven dat zij zich zorgen maakt over de aantallen bezoekers die er op Liberator af kunnen komen. Door het introduceren van guarantee tickets á €10,00 die vooraf verkocht worden kan Liberator Outdoor toch doorgaan. Het bedrag van je entree ticket krijg je bij de ingang terug in consumptiemunten. De consumptiemunten kunnen zowel voor drank als eten worden ingewisseld. Op deze manier wil de organisatie het gratis toegankelijke karakter van Liberator behouden. Het maximum aantal bezoekers is vastgesteld op 4000.

Dus wil je verzekerd zijn van toegang tot Liberator Outdoor koop dan je tickets via de website van High Energy Events, Paylogic en alle Primera winkels. Aan de deur zullen ook kaarten verkocht worden tot dat de 4000 kaarten in totaal verkocht zijn. Voor Queendance op koninginnenacht én Koninginnedag zijn géén guarantee tickets nodig.

De organisatie heeft in overleg met Paylogic kunnen afspreken dat de kaarten die via de site www.highenergyevents.nl en via www.paylogic.nl gekocht worden maar met een extra éénmalige superlage fee van €1,00 belast worden. Kaarten via de Primera winkels gekocht kennen een fee van €1,99.

High Energy Events wil naast een gratis feest voor Hardstylerz zijn bezoekers ook bewust maken van de geschiedenis en de risico's die er maatschappelijk zitten in het buitensluiten van bepaalde bevolkingsgroepen zoals in de tweede wereld oorlog gebeurde. “Freedom of thougt en freedom of mind” is het onderliggende thema.

Hieronder presenteert de organisatie haar Liberators 2010:

Blockside is addicted to bass en dat zal hij het Liberator publiek laten horen! Hij staat bekend om zijn lekkere harde sets! D'STylerz, Justin en Johan produceerden in 2008 “Just a Freak”.Deze track werd uitgebracht op Torque Beats. Als echte Hardstyle Freaks zullen zij tekeer gaan op 5 mei. In deze regio zijn zij daarna pas weer te horen op 3 juli op Ground Zero. Zoals veel dj's in de Hardstyle scéne is Dozer, “the man with the shaved head and the funny glasses”, niet alleen dj, maar ook producer. In 2008 zette hij Nature One op z'n kop met een brute Hardstyle set. Ook stond hij achter de decks in club Matrixx, Nijmegen.

High Energy Events heeft een scherp oog voor talent en daarom boekten ze Dj Low-E. Hij is een opkomend talent die sinds 2008 zijn producties neerzet. Solutio heeft op Megabase al laten zien een natuurtalent te zijn. Je kunt van hem dan ook een vette en rauwe Hardstyle set verwachten.The I's staat bekend om zijn underground influenced Hardstyle. Ook hij heeft op Megabase de trommelvliezen van de bezoekers op scherp gezet!

Zentiments begon na een paar sets op verschillende internet radiostations naam te krijgen in de hardstyle scene. Zentiments begon de zomer van 2009 met verschillende releases als, Twisted Vision en In the Game. Beiden werden gedraaid door ondermeer Dozer, Tatanka en Deepack. De beste beschrijving van hun optredens is een energiek en beukend spektakel. Ze zetten de dansvloer op zijn kop. Op defqon 1 in 2008 werd één van de vetste sets neergezet door Alphaverb met Bazz Implant Live. Alphaverb is naast dj ook een gerenommeerde producer en zal ons vast ook op zijn eigen vette tracks trakteren! Twee vrienden uit Haarlem vormen samen de Bass Modulators. Onder andere op Q-base en Emporium hebben zij laten horen dat zij behoren tot de A-class Hardstyle acts. Samen met Brainkicker produceerden zij onder andere de bekende Hardstyle track “Ring that Shit”.

MC Rems is de host van de eerste editie van Liberator outdoor.

High Energy Events sets the standard in the harder styles in Hollands' north-east!

9 opmerkingen

Weet helaas niet zeker of ik kan ivm werk :( toch maar ff een guarantee halen..
Jammer dat het zo moet.. maar toch goeie oplossing voor al dat gezeur eromheen! (y)
 
Artiest Xim
Goede oplossing(Y)
Lijkt me idd prima oplossing dit!
slimme oplossing, weet je meteen hoeveel publiek je hebt, en ben je voor 10 euro al zeker aan drankverkoop 8)
idd mooie oplossing
wat een kut oplossing ,ik wou daar wel ff kijken maar wil ook wel ff in het park kijken ,en in en uitlopen zal ook wel weer niet mogen ?
Uitspraak van triple-A op dinsdag 20 april 2010 om 17:27:
in en uitlopen zal ook wel weer niet mogen

daarvoor word nog naar een oplossing gezocht ;)
best een goede oplossing, zoo voorkom je iig de mega drukte!
low e niet zomaar opkomend talent

helden setjes van deze man mee gemaakt
denkt even terug aan Fusion 2008 intents 2009 beide samen met Josh & Wesz :respect: