Partyflock
 
­

Unique, grand opening

gepubliceerd door , op
Vrijdag 14 november is de grand opening van een nieuw concept genaamd Unique. Unique is de "ultimate erotic experience" begeleid door de beste club DJ's van Nederland. Een reis naar die geheime plek in je hoofd waar erotiek en sensualiteit de boventoon voeren. De line-up voor de 12 uur durende opening van dit feest is er dan ook een om de vingers bij af te likken, namelijk José, Stephen J. Kroos, Spider, Mike S, Jurgen, The Freak, Jochen Miller, Amir, Onne, Eric Nouhan, Marcel, en Ferry Nice.

Buiten deze spetterende line-up zal de avond gevuld worden met diverse erotische shows van het hoogste niveau als : candy girls, Cage acts, strippers, en allerlei andere vormen van erotisch entertainment. De dresscode voor de avond is : Unique, freaky, wild & sexy. Het liefst geen spijkerbroeken en gympies dus.

De locatie voor deze sexy avond is Kingdom Venue, aan de jan van
Galenstraat in Amsterdam. Zoals al eerder gezegd zal dit feest 12 uur duren en wel van 21:00 tot 09:00. Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar en zullen 16,- euro gaan kosten, VIP kost 25,- euro. Stuur een mailtje naar unique@concepts.nl om te vragen waar kaarten bij jouw in de buurt verkrijgbaar zijn. Voor vrouwen zal er tussen 21:00 en 22:00 gratis entree zijn dus wees op tijd.