Partyflock
 
­ Nederland

The night of the Darkraver

gepubliceerd door , op
Terwijl de zon zich steeds langer laat zien, zal woensdag 12 mei een donkere nacht worden in Den Haag... Op de vooravond van een heerlijk vrije Hemelvaartsdag, staat 't Paard in het teken van The The Darkraver. Het gaat een totale chaos worden waarin ‘the The Darkraver himself' eens zal zorgen voor een féééésssiieee in de Haagse binnenstad. Laten we dan ook niet vergeten waar het merk ‘The The Darkraver' voor staat: een geweldige dj met een naadloze mixtechniek en altijd dé perfecte platenkeus. Dat hij een goede smaak heeft is af te lezen aan de artiesten waar hij mee samenwerkt op deze avond. Hij is o.a. achter de draaitafels te vinden met: Outsiders, Vato Gonzalez, dj Jean, Paul Elstak en Gizmo. Ook mc LabyBee en Issy dragen hun muzikale steentje bij. Een avondje vol heerlijke house met aansluitend ‘gouwe ouwe' happy hardcore en hardstyle knallers.

Er is geen club, dj booth, locatie, evenementenhal of grasveld waar de The Darkraver niet zijn favoriete smaken early house, old school, early rave, hardstyle, jumpstyle en hardcore aan het publiek ten gehore heeft gebracht. Ook op grote evenementen als Sensation, Decibel, Defqon1, Emporium, In Qontrol heeft hij talloze keren staan knallen. Nu is het tijd voor een solo in zijn oude vertrouwde stad achter de duinen. Outsiders zal de avond openen, het gezegde luidt: ‘een goed begin is het halve werk'.
Met hun lijfspreuk: ‘music must be loud enough to be felt, so loud that it should make you feel the intensity', heeft de organisatie er het volste vertrouwen in.

Daarna zal Vato Gonzalez, the one and only dirty house bastard, zijn opwachting maken achter de draaitafels en zijn bijnaam eer aan doen. Na knallen op de beats van welbekende dj Jean, gaan we terug in de tijd met happy hardcore van Paul Elstak om vervolgens als klapper op de vuurpijl ouderwets los te gaan op de niet te evenaren hardstyle mixen van Gizmo. Uiteraard zal The Darkraver al bovenstaande helden bijstaan achter de dj booth, maar mogen zij ook solo hun kunsten aan het publiek vertonen. Kortom een avondje The Darkraver styyyyyyleeeee, waarin alle muziekstijlen aan bod komen en je heerlijk, ongestoord uit je bol kan gaan.

Koop snel je ticket (in de voorverkoop voor €10,- ex fee) op www.timoco.nl, alle Bel Company Outlets, alle FreeRecordshops en de dagkassa van 't Paard. Er zullen(indien nog aanwezig) ook kaarten aan de deur te koop zijn voor €14,- (ex servicefee).

12 opmerkingen

 
nanananananana batmaaaaaaaaaaaan
Uitspraak van [PFSQUAD] Patrick_D op donderdag 15 april 2010 om 15:15:
Idd nogal copyrighted material als je het mij vraagt ...

Ach jah..lekker belangrijk. Waarschijnlijk gaan ze vanuit Hollywood hier niet op reageren :p

Steve is natuurlijk gewoon The Dark Knight hiero ;-)
laatste aanpassing
Uitspraak van verwijderd op donderdag 15 april 2010 om 13:46:
nanananananana batmaaaaaaaaaaaan

"Quick, grap the anti-poko-spray"
 
Artiest Furyan
Steve _O_
Uitspraak van Voessie op donderdag 15 april 2010 om 15:27:
ch jah..lekker belangrijk. Waarschijnlijk gaan ze vanuit Hollywood hier niet op reageren :p

Dat waarschijnlijk niet maar het iets meer bewerkt dan dit maken was eigenlijk mijn punt.
Bij trademarks e.d. is het zo dat vaak bij een kleine gelijkenis niks gebeurt maar bij een onomstotelijk gelijkenis wel.
Och zal idd wel loslopen maar just being your friendly neighbourhood watchdog for this moment ;)
BIEF BAF POEF BAMM mis ik wel ... oh wat leuk om weer eens terug te zien nu.
laatste aanpassing
 
Werkzaam bij Misc Agency
Uitspraak van [PFSQUAD] Patrick_D op donderdag 15 april 2010 om 15:15:
dd nogal copyrighted material als je het mij vraagt ...

Nogal ja! Beetje vreemd... Een gebrek aan inspiratie geweest misschien.
laatste aanpassing
M
Uitspraak van inactief op donderdag 15 april 2010 om 19:33:
Nogal ja! Beetje vreemd... Een gebrek aan inspiratie geweest misschien.

Steve gebruikt al sinds jaar en dag het Batlogo, dus in principe sluit het prima aan hoor :)
Uitspraak van inactief op donderdag 15 april 2010 om 19:33:
Nogal ja! Beetje vreemd... Een gebrek aan inspiratie geweest misschien.

Of misschien is er gewoon een hele goede link tussen Batman en Steve,waardoor die al jaren aan elkaar gelinkt worden. ;)
Batman :frusty: Iemand Baco,tje ;) ???!!!!
laatste aanpassing