Partyflock

Daydream Festival, de droom is bijna werkelijkheid

 

Daydream Festival, de droom is bijna werkelijkheid

gepubliceerd door , op
Daydream Festival (flyer)
FeestDaydream Festival · Dream with your eyes open
OrganisatieDaydream Festival Site
 ⊂ Par-T Site
LocatieZilvermeer Site
Datumzaterdag 17 april 2010
WinactieDaydream Festival actie, gesloten
StadMol
Over twee weken is het eindelijk zover: de eerste editie van het gloednieuwe Daydream Festival aan het schitterende strand van het Zilvermeer in Mol (België). Een lang gekoesterde droom wordt werkelijkheid. De voorbereidingen zijn in volle gang. Het terrein is uitgetekend en in een nachtelijke droom hebben is er al contact geweest met de weergoden. Een ding is zeker …. Daydream Festival gaat een heerlijke dagdroom worden!

Wegdromen op hemelse klanken
Een nieuw festival, met maarliefst vijf volwaardige area's en ruim 50 nationale en internationale artiesten. Een muzikale survivaltocht van dance via electro tot de hardere stijlen.

Main Dream: Een collectieve droom van muzikale extase. De grootste dance-artiesten uit Nederland, België en verder weg. Onder meer Marco V, Riva Starr, Sunnery James en Ryan Marciano, Milk Inc en Sylver. Genieten!
Bad Dream (by Hard Nature): Onweersklanken uit een donkere hemel. Een nachtmerrie voor fruitvliegjes. 100% hardstyle geweld uit de stal van Hard Nature. Niet voor dromerige types!
Hallucinate: Zet je schrap, je gaat gekke dingen zien. Is dit echt of droom je? jump, oldschool en hardcore uit het epicentrum van de hardere stijlen. Van Ghost naar Paul Elstak, van Da Boy Tommy & Da Rick tot Darkraver. Hallucinerend!
Dream Bucket: De vrolijke droom. Opzwepend, funky en fout. Dat kan alleen in je dromen. Een dream team van enthousiaste artiesten zoals: Chille met Nille, Mystique en dj Ruben (BE) die van het verrassingselement houden. In deze droom is niets te gek.
Electro Rush: Word wakker en keer terug naar de realiteit met o.a. Discobar Galaxie, Mr Magnetik en Geht's Noch??. Electro heerst zowel in België als Nederland.

April brengt zon als hij wil
Al maanden droomt men 's nachts over Daydream Festival. De dromen schetsen een zonnig Zilvermeer met vele lachende gezichten. In de nachtdromen zijn tevens de weergoden toegesproken. Vorig jaar april was er al sprake van een ware hittegolf en ook deze april belooft weer zonnestralen. De weersvoorspellingen worden dagelijks in de gaten gehouden. Mocht het weer onverhoopt omslaan dan verandert Daydream niet in een nachtmerrie. Passende voorzorgsmaatregelen zijn genomen. Nat worden bij een donkere hemel is niet nodig. Geen zorgen, maar genieten van hemelse klanken in een dromerige omgeving.

Daydream Festival
In de grensstreek van Belgie en Nederland liggen de stranden van het Zilvermeer. Zaterdag 17 april is hier Daydream Festival. Kom mee genieten! Mocht je nog niet in het bezit zijn van een Daydream ticket, zorg dat je niet te lang wacht. Nu zijn er nog kaarten beschikbaar, maar voor hoe lang nog ? De voorverkoop gaat namelijk als een spreekwoordelijke speer, en suist richting het bordje uitverkocht. Tickets voor Daydream Festival hebben een droomprijs van slechts € 15,- (excl. fee)! Minimale leeftijd 16 jaar. Voor tickets en info ga naar www.daydreamfestival.be of naar een van de Belcompany winkels. Voor georganiseerde busreizen ga naar www.partyreizen.nl of www.eventarea.be

6 opmerkingen

Wordt een goed feestje!
Kaartjes in the pocket, huisje geboekt!

Ben benieuwd, lekker voor 15 euro dagje knallen :bounce:
ziet er goed uit voor weinig geld
misschien even kijken
kaartje aanwezig :D lekker chilleee.. feeste.. voor weinig money! Jam
een droomprijs van slechts € 15,-
(Y)(Y)

Minimale leeftijd 16 jaar
(N)(N)
! Ben er ook bij! :D