Partyflock
 
­ Nederland
Element DNA records is niet algemeen zichtbaar!
Element Enzyme Records is niet algemeen zichtbaar!
Element Masters of Hardcore is niet algemeen zichtbaar!

Attack of the new Generation
Rules of engagement

gepubliceerd door , op
Attack of the new Generation
30 januari 2010
Wie terug denkt aan het eerste hardcore feest in het nieuwe Metropool afgelopen December, heeft hier goede herinneringen aan. Dikke line-up, spetterende aankleding en een geluidsinstallatie waar je u tegen zegt behoren tot die herinneringen. Gelukkig blijft het hier niet bij en staat de volgende Attack of the new Generation alweer voor de deur.

Rules of Engagement is deze keer het thema Van Attack of the new Generation. Dit houdt voornamelijk in dat de aankleding en line-up daar naar is. Met artiesten afkomstig van DNA records, Enzyme Records en Masters of Hardcore, wordt er alles uit de kast gehaald om weer voor een dikke party te zorgen. Ook zullen beide zalen geopend zijn, waardoor het aanbod uit de artiesten groter is.

E-Noid & Negative A zullen onder de naam DNA DJ-Team hun duistere doch harde sounds laten horen! Dit zal gebeuren onder een special act van anderhalf uur! Nosferatu zal met een flink dosis geweld optreden en zorgen dat alle voetjes een uur van de vloer gaan! Dat betekent een uur vol met de beste party tracks, uptempo hardcore en uiteraard met Enzyme invloeden! Tieum zal speciaal uit Frankrijk overkomen en een geweldige darkcore set neerzetten waar hij bekend om staat.

Als het gaat om lokale grootheden, zullen de heren van Eastside Connection met een grandioos live act optreden! Deze heren zijn individueel internationaal bekend en bundelen onder Eastside Connection de skills samen. Ook de heren van Cemon Victa uiteraard niet vergeten, die over de jaren grote naamsbekendheid hebben opgebouwd. Ook heeft Cemon Victa het officiële Anthem gemaakt van deze editie van Attack of the new Generation. De Anthem is HIER te downloaden.

Naast al deze namen zijn er nog vele andere bekende en goede artiesten geboekt zoals The Vinyl Junk, Kali DTS, Champ-e-on, Vecino en nog véél meer!

Dit alles wordt gehost door verschillende MC’s en een geweldig VJ team genaamd Grooveadelic Team. Zij zijn overigens ook verantwoordelijk voor de teaser:


Tijdens dit evenement zal er gefilmd worden met professioneel film apparatuur.
Bij de vorige editie werden gratis dvd’s verstrekt van een vorige editie van Attack of the new Generation. Aan de hand van de gemaakte videobeelden van dit evenement zal er weer in ieder geval een uitgebreide teaser komen voor het volgende evenement, met live videoregistraties. En zeer waarschijnlijk zal er ook een compilatie dvd gemaakt worden en later ook gratis te verkrijgen zijn, meer nieuws hierover zal binnenkort te vinden zijn op www.soid-soundz.nl

Kaartverkoop
Voorverkoop is in volle gang, maar er zijn nog kaarten beschikbaar!
Koop ze voor €13,50 ex fee bij Paylogic , Platenzaak Popeye in Hengelo & alle Primera winkels. Aan de deur zijn de kaarten €17,50, maar op=op!

DJ Contest
Zoals elke Attack of the new Generation, wordt er eerst een dj contest vooraf gehouden. Winnaar hiervan komt namelijk ook te draaien op de mainstage 1 mei!
De artiesten die 16 april strijden zijn:
Black Dahlia
DR. Liech
La-Voice
Royal
Vaporizer
Menotie
Grooveadelic Team zal weer zorgen voor spectaculaire beelden. MC Frustrator zal deze avond hosten.

Net als elke contest van Attack of the new Generation is er een jury samengesteld wat bestaat uit landelijk bekende artiesten. Deze editie zullen Cemon Victa, Crackor, Tomcat & Rudeboy in de jury plaatsnemen!

9 opmerkingen

Goed goan jungs (Y)
wordt weer knall'n as een malle :D:D:D:D:D:D:D:D:D
Los goaaaaaaaaaaaan :D:D
Zin in.
Geluid is echt geniaal goed in eht nieuwe metropool :kwijl:
Alleen al daarom moet je er zijn :D en een mooie veelzijdige line up :respect:

Goed bezig heren :D
Hey La voice gaat ook weer draaien Hellbound was vet nu wordt dit ook weer vet ;)
 
Artiest {SHOWLIST artist 97427, 97428}
Uitspraak van The Earfucker / Rumbler op zondag 4 april 2010 om 21:38:
Hey La voice gaat ook weer draaien Hellbound was vet nu wordt dit ook weer vet ;)

Er is genoeg goeie concurentie :) We gaan alles uit de bak geven :devil:
goed bezig jongs vorige editie was toppie dus tot 1 mei he
Uitspraak van verwijderd op maandag 5 april 2010 om 09:43:
Hey La voice gaat ook weer draaien Hellbound was vet nu wordt dit ook weer vet

ja dat heeft hij cker gedaan
was een lekkere opwarmer


Uitspraak van Rico [Niet Verhoeven] op zondag 4 april 2010 om 16:13:
Geluid is echt geniaal goed in eht nieuwe metropool:kwijl:

is cker goed ja:respect:
ben er cker weer bij