Partyflock
 
­ Nederland

Total Tainment Events verovert het Gooi met een verrassend concept

gepubliceerd door , op
Total Tainment Events verovert het Gooi met een verrassend concept
24 maart 2010
FeestRewind · The Kick Off
Datumzaterdag 27 maart 2010
LocatieGooiland
Gisteren was in Hilversum de spetterende releaseparty van Quintino's nieuwe single en mix-cd ClubBangers! Wie er niet bij is geweest heeft wat gemist! Van begin tot eind ging het los, publiek springen, dj's enthousiast en tot de laatste minuut was de dansvloer vol! Omdat het een feest was voor genodigden kon niet iedereen er bij zijn, maar wees niet getreurd! Volgende week komt hij terug naar Hilversum! Tijdens Rewind zal hij zijn draaikunsten opnieuw vertonen en er voor zorgen dat ook jij niet stil kunt staan. Whoop Whoop!

Wil je het deze keer niet missen? kijk dan voor entreekaarten en meer informatie www.rewindonline.nl

Deze keer niet de club, maar in het Grand Cafe Gooiland, een vernieuwde luxe locatie die plaats biedt aan maar liefst 1200 bezoekers! Speciaal voor de avond wordt het Grand Cafe verbouwd tot discotheek, compleet met vipruimte, champagneroom, JBL SRX 4800 watt geluid en een lichtshow waar menig club in Hilversum jaloers op is!

Mister parapapaa Quintino zal tijdens deze avond met zijn hits Heaven en You know what de hele zaal op zn kop zetten! Inmiddels is bewezen dat hij een van de populairste djs van Nederland is, dit wil je niet missen! De avond wordt afgesloten door Carita la Nina, bekend van haar eigen concept Love & Destruction, dat tijdens Luxurush in de Heineken Music Hall een groot succes bleek te zijn. Met haar combinatie van house en techhouse wordt de avond op gepaste wijze afgesloten.

Ook Thom Bold mag niet vergeten worden, deze rising star heeft de afgelopen periode in grote discotheken gestaan zoals Escape, the The Sand en vele andere. Met zijn eigen sound is hij de perfecte dj om de avond te beginnen. Zorg dat je op tijd aanwezig bent!

De avond wordt gehost door Mo MC, de vaste mc vanSneakerz en Nopeisdope.